Linda Robson

Acteur

Linda Robson is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Birds of a Feather: Falling In Love Again

1990 | Komedie

Verenigd Koninkrijk 1990. Komedie van Nic Phillips. Met o.a. Pauline Quirke, Linda Robson, Lesley Joseph, Benedick Blythe en Alun Lewis.

Een vrouw die op scheiden staat wint een reisje naar Berlijn, waar ze de dure auto van haar aan het gokken verslaafde en tot over de oren in de schuld zittende man hoopt te vinden. Zwakke, afgezaagde komedie met een vleugje gekunstelde ernst. Deze eerste speelfilm naar aanleiding van de bekroonde tv-serie blijkt behoorlijk tegen te vallen.

Agatha Christie's 'The Case of the Middleaged Wife'

1982 | Thriller

Verenigd Koninkrijk 1982. Thriller van Michael A. Simpson. Met o.a. Gwen Watford, Peter Jones, Kate Dorning, Linda Robson en Maurice Denham.

Een bewerking van het gelijknamige verhaal van Agatha Christie uit de bundel [KL]Parker Pyne Investigates[KLE] (1933). Een verwaarloosde echtgenote vraagt advies aan de mysterieuze Mr. Parker Pyne (Denham), die haar tegen vergoeding voorziet van een zeer aardige minnaar met wie ze haar man jaloers kan maken. Geen misdaadverhaal maar een mager avontuur, uit de tijd vóór Hercule Poirot, die de schrijfster wereldberoemd zou maken. Bovendien doet de hier weergegeven Engelse samenleving sterk gedateerd aan. Het bekijken waard om het spel, maar verder net

The Battle of Billy's Pond

1976 | Familiefilm

Verenigd Koninkrijk 1976. Familiefilm van Harley Cokliss. Met o.a. Ben Buckton, Andrew Ashby, Talfryn Thomas, Ann Beach en Keith James.

Twee broertjes weten te bewijzen dat verontreiniging van hun favoriete visvijver wordt veroorzaakt door illegale lozingen van een lokale chemische fabriek. Spannende kinderfilm, gefilmd op locatie in Hertfordshire, Engeland.

Anoop and the Elephant

1972 | Familiefilm, Avonturenfilm

Verenigd Koninkrijk 1972. Familiefilm van David Eady. Met o.a. Anoop Singh, Linda Robson, Philip Daniels, Rachel Brennock en Ian Allis.

Kinderen in een zomerkamp trekken zich het lot aan van een circusolifant die moet worden verkocht en verstoppen het dier in een kampement. Kolderieke chaos is het gevolg. De ontspannen film is ietwat verkreupeld door het over-acteren van de volwassenen. Gefilmd op locatie rond Darlington, Engeland.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Linda Robson op televisie komt.

Reageer