Lorenzo Barcelata

Acteur, Componist

Lorenzo Barcelata is acteur en componist.
Er zijn 3 films gevonden.

Wenn alle Deutschen schlafen

1994 | Oorlogsfilm

Duitsland 1994. Oorlogsfilm van Frank Beyer. Met o.a. Benjamin Kaatz, Robin Timptner, Ilja Smolianski, Maria-Elisabeth Schwarz en Christiane Hagedorn.

Polen 1942, tijdens WO II. Joodse gezinnen worden opgepakt. In afwachting van hun deportatie naar Auschwitz worden ze ondergebracht in het getto van Lintzmannstadt. Marek (Kaatz) en Iztek (Timptner), twee kinderen, besluiten er op een nacht vandoor te gaan om het speelgoed te halen dat ze thuis moesten achterlaten. Ze sluipen door de donkere straten van het getto maar een muur vormt een onneembare barricade. Aangrijpend drama over kinderlijke onschuld in een desperate situatie. Toch maakt het slot van de film op symbolische wijze een toespeling op een greintje hoop. Een oorlogsparabel die de vergelijking kan doorstaan met JEUX INTERDITS. Geschreven door Jurek Becker, naar zijn roman Die Mauer en in beeld gebracht door Peter Ziesche. Commentaar wordt gesproken door Jürgen Hentsch.

Allá en el Rancho Grande

1936 | Drama

Mexico 1936. Drama van Fernando de Fuentes. Met o.a. Tito Guízar, René Cardona, Esther Fernández en Lorenzo Barcelata.

De zoon van een rijke grondbezitter, die is opgevoed samen met twee wezen, stelt na het overlijden van zijn vader zijn jeugdvriend als opzichter aan. Na korte tijd vechten de twee vrienden om de liefde van dezelfde vrouw. Fernando de Fuentes maakt zich met dit werk los van de typische produkties over Mexicaanse cowboys die een idyllisch en irreëel Mexico creëren vol sentiment. Al met al een tamelijk goede film.

Una Mujer en venta

1934 | Drama

Mexico 1934. Drama van Chano Urrueta. Met o.a. Josefina Escobedo, Víctor Urruchúa, Julián Soler en Lorenzo Barcelata.

Een jong meisje dat aan een boer is verkocht, ontsnapt en vindt bescherming bij drie bohémiens. Een zeer middelmatige film.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Lorenzo Barcelata op televisie komt.

Reageer