Paul Venables

Acteur

Paul Venables is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Midsomer Murders: A Worm in the Bud

2002 | Misdaad, Thriller

Verenigd Koninkrijk 2002. Misdaad van David Tucker. Met o.a. John Nettles, Daniel Casey, Jane Wymark, Adam Kotz en Paul Venables.

In Setwale Wood wordt een lijk gevonden in een klein meertje. Het blijkt Susan te zijn, de echtgenote van boer Simon Bartlett. Wanneer er een afscheidsbrief op haar computer wordt gevonden, denkt iedereen aan zelfmoord. Inspecteur Barnaby gaat echter op onderzoek uit en komt al gauw tot een andere conclusie.

Judge John Deed - Everyone's Child

2002 | Misdaad, Drama

Verenigd Koninkrijk 2002. Misdaad van Andy Hay. Met o.a. Martin Shaw, Jenny Seagrove, Jemma Redgrave, Caroline Langrishe en Simon Chandler.

Rechter Deed (Martin) oordeelt in de zaak Powell dat de ouders (Janus en Womack) het recht hebben hun zoon Jason (Hoult) medicijnen te laten inmenen die nodig zijn om hem voor te bereiden op een harttransplantatie. Jason die de openbare aanklager Jo Mills (Seagrove) aan zijn zijde heeft, wordt in het ongelijk gesteld in zijn gevecht om nog niet volledig uitgeteste medicamenten te weigeren. Helaas overlijdt hij op de operatietafel. Deed en Jo worden bedreigd met disciplinaire maatregelen omdat ze de nacht hebben doorgebracht in zijn kantoor, maar uiteraard is het de schijn die bedriegt en zijn het boze tongen die voor de aanleiding hebben gezorgd. Een redelijke aflevering met iets minder netelige problemen dan gebruikelijk. Het scenario is van G.F. Newman.

Stanley's Dragon

1994 | Familiefilm, Fantasy, Horror

Verenigd Koninkrijk 1994. Familiefilm van Gerry Poulsen. Met o.a. Judd Trichter, Mia Fothergill, Milton Johns, Paul Venables en Jeremy Nicholas.

Tijdens een expeditie met drie vrienden in een reeks ondergrondse grotten raakt de jonge Trichter achterop. Hij vindt een vreemd ei en neemt dit mee. Eenmaal buiten maakt hij kennis met journaliste Fothergill, waarmee hij vriendschap sluit. Niemand gelooft dat het voorwerp wat hij meebracht, een ei uit de prehistorie is. Het broedt echter door de hogere temperatuur uit en Stanley is de 'moeder' van een levensechte draak. Het beest groeit echter razendsnel en op een dag ontsnapt het monster uit Stanley's kleine appartement. Naïeve kinderfilm over de vriendschap tussen een adolescent en een draak, met kritiek op de manier waarop de sensatiepers op zoiets inspeelt. Door het overdreven spel van zowat de gehele cast en de zwakke speciale effecten is de film niet erg geschikt voor volwassenen, maar jonge kinderen die het minder nauw nemen, zullen heel wat plezier eraan beleven. Richard Carpenter schreef het rechtlijnige scenario, dat door Nigel Walters in beelden werd omgezet.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Paul Venables op televisie komt.

Reageer