Medea de Novara

Acteur

Medea de Novara is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

María Magdalena

1945 |

Mexico 1945. Miguel Contreras Torres. Met o.a. Medea de Novara, Luis Alcoriza en Luana Alcañiz.

Het leven van Maria Magdalena, de beroemde door Jezus geredde hoer. Slaat werkelijk alles in lachwekkendheid (Contreras Torres waande zich met deze film de Mexicaanse Cecil B. de Mille, en ziehier het resultaat).

Caballeria del imperio

1942 | Drama, Historische film

Mexico 1942. Drama van Miguel Contreras Torres. Met o.a. Medea de Novara, Miliza Corjus, Julián Soler en Joaquín Pardavé.

Een Weense zangeres gaat nadat zij Strauss gek heeft gemaakt, naar Mexico en neemt deel aan de intriges van het Tweede Rijk. Zeer goede sfeer en regie.

Hombre o demonio

1940 | Avonturenfilm, Drama

Mexico 1940. Avonturenfilm van Manuel Contreras Torres. Met o.a. Medea de Novara, Arturo de Córdova en Julio Villarreal.

Een losgeslagen 'gentleman' die dol is op vrouwen, trouwt door gebruik te maken van bedrog met de verloofde van zijn neef. Een soort doorsnee avonturentragedie. Zeer slecht geschreven en nog slechter in scène gezet.

La Golondrina

1938 | Drama, Romantiek

Mexico 1938. Drama van Miguel Contreras Torres. Met o.a. Medea de Novara, Domingo Soler, Pepe Ortiz en Estela Ametler.

Tijdens haar reis naar Yucatán beleeft een schrijfster een intense liefdesgeschiedenis. Dit verhaal is geïnspireerd op dat van Alma Reed, een Noordamerikaanse schrijfster die verliefd werd op de socialistische dirigent Felipe Carrillo Puerto. Ongeïnteresseerd en zonder enig talent geregisseerd.

La Paloma

1937 | Romantiek

Mexico 1937. Romantiek van Miguel Contreras Torres. Met o.a. Medea de Novara, Arturo de Córdova, Alfredo del Diestro en Josefina Escobedo.

Keizerin Charlotte regeert uit zuivere en enthousiaste liefde voor haar echtgenoot. Een soort vervolg op JUÁREZ Y MAXIMILIANO, maar niet van hetzelfde niveau, hoewel de film door dezelfde man is geregisseerd.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Medea de Novara op televisie komt.

Reageer