Kathy Long

Acteur

Kathy Long is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Mystic Origins of the Martial Arts

1998 | Drama, Actiefilm

Verenigde Staten 1998. Drama van Nancy Gimbrone. Met o.a. Michael de Marco, Shi Yongxin, Eric Lee, Henry Taejoon Lee en Rev. Kensho Furuya.

VVIn de originele versie met de stem van George Takei.

Under the Gun

1995 | Drama

Verenigde Staten/Australië 1995. Drama van Matthew George. Met o.a. Richard Norton, Kathy Long, Jane Badler, Peter Lindsay en Robert Bruce.

VV.

The Stranger

1994 | Actiefilm

Verenigde Staten 1994. Actiefilm van Fritz Kiersch. Met o.a. Kathy Long, Andrew Divoff, Eric Pierpont, Mason Adams en Eric Pierpoint.

Een vrouw die ooit verkracht werd door een bende motorrijders in een verlaten gehucht, keert twee jaar later als stoere biker terug om dat stelletje schoften mores te leren. Al honderd keer vertoond; uitsluitend voor genreverslaafden.

Knights

1993 | Sciencefiction, Actiefilm

Verenigde Staten 1993. Sciencefiction van Albert Pyun. Met o.a. Kris Kristofferson, Lance Henriksen, Kathy Long, Scott Paulin en Gary Daniels.

De aarde in de verre toekomst. De Cyborgs hebben de macht gegrepen nadat ze ontdekt hebben dat ze onafhankelijk kunnen leven door het drinken van menselijk bloed. Onder leiding van David (Henriksen) voeren ze een schrikbewind en slachten ze dorp na dorp af. Als kind kon Long, inmiddels een jonge vrouw, aan hen ontsnappen, maar ze wordt nog steeds opgejaagd. Uit het niets verschijnt Gabriel (Kristofferson), een Cyborg die de ontspoorde modellen wil vernietigen. De vrouw en Gabriel vormen een ongewoon team. `Dracula goes techno` in een mengeling van MAD MAX en THE TERMINATOR. Zelden heb je zulk slecht gemaakte onzin gezien. Zelfs doorwinterde acteurs als Kristofferson en Henriksen hebben hun talent op automatische piloot gezet. De speciale effecten zijn eveneens een lachertje. Pyun schreef dit puin dat in beeld gebracht werd door George Mooradian en dat veel gelijkenis vertoont met zijn vroegere film NEMESIS (1992). Dolby Stereo.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Kathy Long op televisie komt.

Reageer