Julia Duffy

Acteur

Julia Duffy is acteur.
Er zijn 6 films gevonden.

Kidz In The Wood

1994 | Komedie

Verenigde Staten 1994. Komedie van Neal Israel. Met o.a. Dave Thomas, Julia Duffy, Tatyana Ali, Candace Cameron en David Lascher.

Tom Foster is niet erg gelukkig met het feit dat zijn leerlingen totaal niet ge├»nteresseerd zijn in de geschiedenisles. Hij probeert met revolutionaire idee├źn de aandacht te trekken en komt daardoor regelmatig in botsing met de schoolleiding. Hij wil zijn pupillen er op uit sturen en de weg door Oregon laten volgen die de pioniers bijna 150 jaar geleden namen.

Murder at the PTA Luncheon

1990 | Mysterie, Komedie, Drama

Verenigde Staten 1990. Mysterie van Larry Peerce en Bob Wyman. Met o.a. Julia Duffy, Ed Marinaro, Marla Gibbs, Joan Van Ark en Douglas Barr.

Detective Marinaro en beeldschone Duffy zoeken samen naar de gifmoordenaar(es) van Duffy's collega, de konkelende, weinig populaire voorzitster van het schoolbestuur. Routine wie-is-de- dader en passieve ontspanning voor het weinig eisende kijkbuis- volk.

The Cover Girl and the Cop

1989 | Misdaad, Komedie

Verenigde Staten 1989. Misdaad van Neal Israel. Met o.a. Julia Duffy, Dinah Manoff, John Karlen, Parker Stevenson en Jonathan Frakes.

In deze komische wie-is-de-dader worden een gevierd fotomodel en een door de wol geverfde straatagente belaagd door een moordenaar. Het scenario is van Les Alexander, Steve Ditlea, Don Enright, James Norell en Michael Norell. Het camerawerk is van Tim Suhrstedt. Ook bekend als BEAUTY & DENISE.

Maybe Baby

1988 | Komedie

Verenigde Staten 1988. Komedie van Tom Moore. Met o.a. Jane Curtin, Dabney Coleman, Florence Stanley en Julia Duffy.

Curtin, als 39-jarige zakenvrouw, vindt dat zij een baby wil hebben, voor het te laat is. Haar 57-jarige echtgenoot (en overigens iedereen) trachten haar te overtuigen dat het inderdaad te laat is. Bitterzoet komisch drama wordt beter geacteerd dan dat het geschreven is.

Beauty & Denise

1988 | Thriller

Verenigde Staten 1988. Thriller van Neal Israel. Met o.a. Julia Duffy, Dinah Manoff en David Carradine.

Een mooie vrouw is getuige van een politieke moord in het Witte Huis en krijgt bescherming van de politie omdat ze een dagboek heeft bijgehouden, waarin een nauwkeurige beschrijving van de dader staat. Een flink uit de kluiten gewassen vrouwelijke agente moet haar beschermen, maar die wordt algauw van de zaak gehaald om plaats te maken voor een FBI-agent, die echter opdracht heeft van een duistere politieke organisatie de getuige om zeep te brengen. Beide vrouwen slaan de handen ineen en als zij hulp van een derde krijgen aangeboden, weten ze natuurlijk niet of ze hem kunnen vertrouwen. Een voorspelbare thriller, die niet onaardig is.

Children in the Crossfire

1984 | Drama

Verenigde Staten 1984. Drama van George Schaefer. Met o.a. Julia Duffy, Charles Haid, David Huffman en Karen Valentine.

Goed bedoelde speelfilm van Lionel Chetwynd over jongelui uit Noord-Ierland die een zomer in Amerika doorbrengen ontaardt in een alledaags verhaal zonder verrassingen. Gedeeltelijk in Dublin opgenomen, waar het creatieve camerawerk van Walter Lassaly de film de kick van een goede Ierse whiskey meegeeft. Costar Haid was ook nog co-producent.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Julia Duffy op televisie komt.

Reageer