Hollye Holmes

Acteur

Hollye Holmes is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Wilderness family

1975 |

Verenigde Staten 1975. Stewart Raffill. Met o.a. George 'Buck' Flower, Ham Larsen, Hollye Holmes, Susan Damante Shaw en Robert Logan.

Skip Robinson heeft genoeg van het leven in de grote stad en verhuist met zijn vrouw en kinderen naar de Rocky Mountains. De Robinsons nemen alleen de hoognodige spullen mee en gaan een avontuurlijke tijd tegemoet. Ze bouwen een hut in een afgelegen gebied en leren de pure schoonheid van de natuur kennnen. Niet alles blijkt echter harmonieus te verlopen. Na lastig te zijn gevallen door een beer, een kwaadaardige moeder-poema, een groep wolven en te zijn overvallen door een meedogenloze storm, vragen de Robinsons zich af of ze wel het goede besluit hebben genomen om de bewoonde wereld de rug toe te keren

The Adventures of the Wilderness Family

1975 | Avonturenfilm, Familiefilm

Verenigde Staten 1975. Avonturenfilm van Stewart Raffill. Met o.a. Robert F. Logan, Susan Damante Shaw, Hollye Holmes, Ham Larsen en George 'Buck' Flower.

Geslaagde film voor alle leeftijden waarin Logan als een bouwkundig ingenieur genoeg krijgt van het stadsleven en zich met zijn gezin in een woeste streek van de Rocky Mountains vestigt. Daar beleven zij een reeks merkwaardige avonturen met o.m. een beer. Overtuigend in beeld gebracht. Werd gevolgd door nog twee soortgelijke films.

Th Adventures Of The Wilderness Family

1975 | Drama, Avonturenfilm

Verenigde Staten 1975. Drama van Stewart Raffill. Met o.a. Hollye Holmes, Susan Damante Shaw, Robert Logan, George 'Buck' Flower en Ham Larsen.

Skip Robinson heeft genoeg van het leven in de grote stad en verhuist met zijn vrouw en kinderen naar de Rocky Mountains. De Robinsons nemen alleen de hoognodige spullen mee en gaan een avontuurlijke tijd tegemoet. Ze bouwen een hut in een afgelegen gebied en leren de pure schoonheid van de natuur kennen. Niet alles blijkt echter harmonieus te verlopen. Na lastig te zijn gevallen door een beer, een kwaadaardige moederpoema en een groep wolven en te zijn overvallen door een meedogenloze storm, vragen de Robinsons zich af of ze wel het goede besluit hebben genomen om de bewoonde wereld de rug toe te keren

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Hollye Holmes op televisie komt.

Reageer