Kieron J. Walsh

Regisseur, Acteur

Kieron J. Walsh is regisseur en acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

When Brendan Met Trudy

2000 | Romantiek, Komedie, Drama

Ierland/Verenigd Koninkrijk 2000. Romantiek van Kieron J. Walsh. Met o.a. Peter McDonald, Flora Montgomery, Marie Mullen, Pauline McLynn en Don Wycherley.

When Harry met Sally is slechts één film waar de Ierse schrijver Roddy Doyle (The Commitments, The van) aan gedacht heeft bij het schrijven van deze romantische komedie. Brendan (McDonald) is een leraar, filmfan en een watje. Trudy (Montgomery) is zijn tegenpool: charmant, onconventioneel en... een dief. Al gauw gaat het koppel 's nachts naar de film of uit stelen. Brendan voelt zich tijdens hun avonturen in allerlei films beland. De hoofdacteurs zijn perfect op elkaar ingespeeld in When Brendan met Trudy, en grappig op een bescheiden Ierse manier.

Hell for leather

1998 | Korte film

Verenigd Koninkrijk/Zwitserland 1998. Korte film van Kieron J. Walsh en Dominik Scherrer. Met o.a. Barbara Brennan, Gemma Craven, Kay Montgomery, Philip Ferentinos en Bradley Daley.

Twee vrouwen van middelbare leeftijd ontmoeten elkaar voor het eerst op de begrafenis van een priester. Wanneer zij met elkaar aan de praat raken, komen de vrouwen tot de ontdekking dat zij iets bezitten wat ze met elkaar moeten delen. Het is iets heel ongewoons: de liefde van de man die net begraven is

The Perfect Blue

1997 | Romantiek

Verenigd Koninkrijk 1997. Romantiek van Kieron J. Walsh. Met o.a. Philip Glenister, Inday Ba, Ruth Gemmell, Lennie James en Yvonne Brewster.

Sunny (Ba) en Tom (Glenister) kennen elkaar nog van school en gingen met elkaar. Ze groeiden uit elkaar omdat zij zulke verschillende karakters hadden. Als ze beiden een geregeld leven leiden, en vaste partners hebben, waarmee ze trouwplannen gemaakt hebben, ontmoeten ze elkaar weer door een dom toeval. Ze realiseren zich dat ze nog steeds van elkaar houden. Ze komen voor een dilemma te staan: zekerheid opgeven of te volgen wat je hart je ingeeft, met alle risico's vandien. Luchtige tv-film in het kader van een serie, getiteld Love Bites, met een niet al te origineel scenario van Nick Collins. Beslist geen baanbrekende film.

Perfect blue

1997 | Komedie

Verenigd Koninkrijk 1997. Komedie van Kieron J. Walsh. Met o.a. Ruth Gemmell, Inday Ba en Philip Glenister.

Het zal je maar gebeuren dat je bij het bezoeken van een bruidsshow je oude scholliefde weer tegenkomt en de oude verliefdheid in alle heftigheid weer doet opbloeien. Het overkomt de bloedmooie Sunny en Tom. Het leven kan toch prachtig zijn zou je zeggen, ware het niet dat ze beiden al een andere partner hebben. Tja, ... hoe zal dit aflopen???

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Kieron J. Walsh op televisie komt.

Reageer