Mark Woods

Regisseur, Cameraman

Mark Woods is regisseur en cameraman.
Er zijn 4 films gevonden.

Redemption of the Ghost

2002 | Horror, Familiefilm, Drama

Verenigde Staten 2002. Horror van Richard Friedman. Met o.a. Diane Ladd, John Savage, Alexandra Paul, Rachel Hunter en Gene Bicknell.

Gloria (Hunter) en Jack (Terra) ontdekken in de landbouwschuur op het land van hun tante Helen (Ladd) een man, Witt Hampton (Bicknell). Ze houden hem voor een geestverschijning, maar in werkelijkheid is hij een ontsnapte gevangene, die gezocht wordt door de overijverige, maar niet al te snuggere sheriff Burns (Savage). Het voorspelbare, sentimentele scenario van Gene Bicknell en Darrel Campbell doet denken aan de veel betere Engelse zwart-witfilm van ruim dertig jaar geleden WHISTLE DOWN THE WIND van Bryan Forbes. Het spel van de jonge kinderen is aardig, Ladd is goed, maar Savage zit duidelijk in de verkeerde film. Het camerawerk is van Mark Woods.

Can't Be Heaven

1999 | Komedie, Drama, Romantiek

Verenigde Staten 1999. Komedie van Richard Friedman. Met o.a. Bryan Burke, Diane Ladd, Ralph Macchio, Rachel Ticotin en Michelle Trachtenberg.

Student Danny Perillo heeft een dilemma; hij is verliefd geworden op zijn beste vriendin Julie, maar hoe kan hij hun goede en langdurige vriendschap omzetten in meer? Bovendien heeft hij een rivaal: Archie, de macho van de klas. Ten einde raad zoekt Danny het graf op van zijn vader en hoopt op goede raad van boven.

Inside the Dream Factory

1995 | Documentaire

Verenigde Staten 1995. Documentaire van Mark Woods.

VV.

Witchcraft Part II: The Temptress

1989 | Horror

Verenigde Staten 1989. Horror van Mark Woods. Met o.a. Charles Solomon, Mia Ruiz, Delia Sheppard, Cheryl Janecky en Kirsten Wagner.

Sexy tovenares (Sheppard) probeert een jongeman te verleiden tot het kwade. Waardeloos, ondanks een enkele poging tot humor.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Mark Woods op televisie komt.

Reageer