Elizabeth Edmonds

Acteur

Elizabeth Edmonds is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Experience Preferred...But Not Essential

1983 | Drama

Verenigd Koninkrijk 1983. Drama van Peter Duffell. Met o.a. Elizabeth Edmonds, Sue Wallace, Geraldine Griffith, Karen Meagher en Ron Bain.

Een eenvoudige, charmante film over de belevenissen van een meisje dat in de zomertijd als serveerster in een hotel aan de kust werkt. het scenario van June Roberts richt zich op de ontwikkeling van een onbekende jonge vrouw, waarbij de onconventionele personen in haar omgeving met veel humor worden gadegeslagen. Deze korte, alleraardigste film werd voor de Engelse TV gemaakt.

Experience Preferred ... But Not Essent

1983 |

Verenigd Koninkrijk 1983. Peter Duffell. Met o.a. Geraldine Griffith, Sue Wallace, Elizabeth Edmonds, Alun Lewis en Ron Bain.

Het is 1960 en Annie is serveerster in een hotel in Wales. Ze is continu op zoek naar liefde, maar het zit haar niet mee en ze treft veelvuldig de verkeerde man. Nu heeft ze iets met de kok van het hotel, maar is hij de ideale man voor haar? (IdH/VPRO Gids)

The Return of the Soldier

1982 | Drama

Verenigd Koninkrijk 1982. Drama van Alan Bridges. Met o.a. Alan Bates, Ann-Margret, Glenda Jackson, Julie Christie en Jeremy Kemp.

De Britse officier Bates keert tijdens WO I terug van het front met een shock, die vijftien jaar uit zijn geheugen heeft gewist. Drie vrouwen bekommeren zich ieder op hun eigen manier om hem in dit boeiende, goed geacteerde drama. Hugh Whitemore bewerkte de gelijknamige roman van Rebecca West tot scenario. Het camerawerk is van Stephen Goldblatt.

Scrubbers

1982 | Drama

Verenigd Koninkrijk 1982. Drama van Mai Zetterling. Met o.a. Chrissie Cotterill, Amanda York, Elizabeth Edmonds, Kate Ingram en Kathy Burke.

Het leven in een tuchthuis voor tienermeisjes, compleet met liefdesverdriet, wreedheden, lesbische liefde en zelfmoord. Dat is best aangrijpend, maar nergens wordt ingegaan op de redenen van de woede van de meisjes.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Elizabeth Edmonds op televisie komt.

Reageer