Manuel Mateos

Regisseur, Cameraman

Manuel Mateos is regisseur en cameraman.
Er zijn 3 films gevonden.

Greta y sus reuniones sexuales

1985 | Erotiek

Spanje 1985. Erotiek van Manuel Mateos. Met o.a. Mabel Escañe, Carlos Quiroga, José Llamas, Jo De Meyere en Chris Lomme.

De erotische lotgevallen van Greta. Vreselijke harde porno waarvan het scenario, de regie, de fotografie en de montage in handen is van de man die gewoonlijk cameraman is, Manuel Mateos.

Fiebre de danza

1984 | Musical

Spanje 1984. Musical van Manuel Mateos. Met o.a. Pilar Alcón, Luis Rosillo, Oscar Millares, Natalia Millán en Rubén Tobías.

Een jonge seksuoloog ziet zijn dromen verwezenlijkt als zijn vader voor hem een school opricht. Deze film was de eersteling van de regisseur, die behalve een aandeel in het draaiboek tevens de fotografie voor zijn rekening nam. Manolo Mateos heeft als cameraman aan heel wat films meegewerkt.

Le cercle des passions

1983 | Drama

Frankrijk/Italië/Spanje 1983. Drama van Claude D'Anna. Met o.a. Giuliano Gemma, Max von Sydow, Françoise Fabian, Marcel Bozzuffi en Assumpta Serna.

Een uit Amerika naar Sicili[KA3]e teruggekeerde emigrant komt in contact met een aristocratische gedeputeerde, die een incestueuze relatie heeft met zijn dochter. Zijn invloed moet hij steeds meer prijsgeven aan de mafia en aan het communistisch bewustzijn van de landarbeiders. De regisseur doet een ambitieuze poging tot een politiek melodrama in Italiaanse stijl, maar weet van zijn sterke internationale rolbezetting geen overtuigende Sicilianen te maken (met uitzondering van Fabian als een flamboyante zangeres in flash-backs).

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Manuel Mateos op televisie komt.

Reageer