Billy Chong

Acteur

Billy Chong is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Kung Fu Zombie

1982 | Actiefilm, Horror

Hongkong SAR van China 1982. Actiefilm van Hua I-Jung. Met o.a. Billy Chong en Chiang Tao.

Het hoofd van een invloedrijke familie laat een leger van in Kung Fu geschoolde zombies aanrukken om een vete met een rivaliserende familie in zijn voordeel te beslechten. Onbeschrijflijke puinhoop van Kung Fu-, zombie-, vampier-, en weerwolfmotieven; adembenemende chaos.

Super Power

1980 | Actiefilm

Hongkong SAR van China 1980. Actiefilm van Lin Chan-Wai. Met o.a. Billy Chong, Lau Tan, Liu Tan-Li, Wong Chi-Ming en Li Tin-Ying.

Ching-Dynastie. Een zoon trekt uit om dood van zijn vader, ooit hoofd van de Keizerlijke Garde, te wreken. Zonden der vaderen rijzen op achter de kung fu-held die zijn lot ziet bepaald door een gebeurtenis waaraan hij part noch deel had. Knap werk.

Sun Dragon

1980 | Actiefilm

Hongkong SAR van China 1980. Actiefilm van Hua I-Hung. Met o.a. Billy Chong, Louis Neglia, Carl R. Scott, Joseph Jennings en Ma Chung-Tak.

In de jaren 1878-80 emigreren duizenden Chinezen naar Amerika en komen te werken voor de Mid-Western Railroad Company. Hun levensomstandigheden zijn abominabel, hun behandeling honds en hun verdiensten te verwaarlozen. In de Chinese leefgemeenschap neemt een jonge kung fu-vechter (Chong) het voor zijn landgenoten op. Snerpende kung fu-gevechten wisselen elkaar in hoog tempo af. Chong wordt omgeven door klinkende namen uit de wereld van professionele karate en kung fu. De opnamen zijn competent en keihard. Amerika als locatie van de film komt alleen aan de orde in een paar toeristische opnamen van de Grand Canyon.

Crystal Fist

1979 | Komedie, Actiefilm

Hongkong SAR van China 1979. Komedie van Hua I-Hung. Met o.a. Billy Chong, Yuan Hsiao-Tien, Han Chiu-Sing en Ma Shung-Tak.

Oude keukenmeester ontpopt zich als kung fu-expert en traint jonge flierefluiter Ah Yen in gevreesde Adelaarsklauw-stijl. Onverdraaglijke mengeling van botgekraak en grollen, bloed en pret, verminking en domestieke kolderscènes. USA-titel: CRISTAL FIST.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Billy Chong op televisie komt.

Reageer