John Bates

Acteur

John Bates is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Marilyn: Say Goodbye To The President

1996 | Documentaire, Biografie

Verenigd Koninkrijk/Australië 1996. Documentaire van Christopher Olgiati. Met o.a. Deborah Gould, Peter Summers, Dolores Naar, Fred Otash en John Danoff.

Beginnende met de verkiezingscampagne van John F. Kennedy tot die fatale 5 augustus 1962 brengt regisseur/scenarist Olgiati een gedetailleerde reconstructie van de laatste maanden van het leven van Marilyn Monroe. Haar affaires met eerst John en later Robert Kennedy en tenslotte met gangsterbaas Sam Giancana. De pogingen van de maffia om bewijzen te vinden van haar slippertjes met de Kennedy's, zodat ze deze in discrediet kunnen brengen. De maker brengt nieuw bewijsmateriaal naar voren om aan te tonen dat Marilyn vermoord werd. Wat gebeurde er in de vier uur tussen de dood van de ster en het moment dat Peter Lawford de politie inlichtte? Hij brengt John Miner, destijds de assistent van de openbare aanklager, in beeld die beweert dat de overlijdensakte één grote leugen is. Hij spreekt met een resem mensen die van nabij betrokken waren bij de zaak, zowel langs de kant van Marilyn als langs deze van de maffia. Een document dat tot nadenken stemt. Fragmenten uit GENTLEMEN PREFER BLONDES, THERE'S NO BUSINESS LIKE SHOW BUSINESS, BUS STOP en SOMETHING'S GOT TO GIVE. Als raadgever fungeerde Anthony Summers, auteur van Goddess, The Secret Lives Of Marilyn. Montage van Ian Callaway en nieuw materiaal werd gefilmd door Martin Patmore en Allan Palmer.

Animal Instincts 3: The Seductress

1993 | Erotiek

Verenigde Staten 1993. Erotiek van Alexander Gregory Hippolyte. Met o.a. Wendy Schumacher, James Matthew, Marcus Graham, John Bates en Anthony Lesa.

Zoveelste recycling van een reeks seksbeelden - dit keer gezien vanuit het standpunt van een schrijfster, die seksueel veel tekort komt totdat ze een blinde rockmuzikant ontmoet, die haar tot ongekende hoogtepunten weet te brengen. En zie daar, je hebt al weer een film gemaakt. Zo gemakkelijk is het; je moet er wel op komen en het 'product' weten te verkopen, ook aan omroepen en dat is een hele kunst, veel moeilijker dan u denkt! In het kuise, maar o'zo hypocriete Amerika van Kenneth Starr zijn er twee versies: een gecoupeerde voor de tv en eentje van 104m waar de damp van af zou slaan!

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer John Bates op televisie komt.

Reageer