Aldo Florio

Regisseur

Aldo Florio is regisseur.
Er zijn 3 films gevonden.

Anda muchachos spara

1971 | Western

Spanje/Italië 1971. Western van Aldo Florio. Met o.a. Fabio Testi, Charo López, Massimo Serrato, José Calvo en Roman Barrett.

Een revolverheld op de vlucht voor premiejagers die al zijn vrienden hebben vermoord, wordt opgevangen in een nederzetting van Mexicaanse goudzoekers. De goudzoekers worden uitgebuit door gewetenloze bankiers en nadat de revolverheld zijn wraak heeft volbracht keert hij terug naar de nederzetting om de Mexicanen te leiden in een opstand tegen hun onderdrukkers. Een vlotte spaghetti-western met zowaar een sociaal geïnspireerde plot.

L'Uomo del colpo perfetto

1967 | Misdaad, Mysterie

Italië 1967. Misdaad van Aldo Florio. Met o.a. Richard Harrison, Alida Chelli en Luis Davila.

Een privé-detective gaat naar Libanon om de brutale, intelligente dieven te achterhalen die op een spectaculaire manier edelstenen hebben geroofd. De gebruikelijke actiescenes, fraaie dames en exotische lokaties. De film is slecht geregisseerd en gespeeld, maar echt vervelen doet-ie niet.

I Cinque della vendetta

1966 | Western

Spanje/Italië 1966. Western van Aldo Florio. Met o.a. Guy Madison, Mónica Randall, Mariano Vidal Molina, Antonio Molino Rojo en Vassili Karamasinis.

Randalls man wordt vermoord door een bende bandieten op verzoek van haar jaloerse neven. De ranch wordt met de grond gelijk gemaakt en haar zoon ontvoerd. Zelf wordt ze saloon-girl om de kost te verdienen. Tot vijf vrienden van haar man onder leiding van (de Amerikaanse westernster) Madison de moord op hun vriend willen wreken. De neven en de bende moeten in het stof bijten, Randall krijgt haar zoon weer terug en vindt in Madison een nieuwe man.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Aldo Florio op televisie komt.

Reageer