Toon van Loon

Acteur

Toon van Loon is acteur.
Er zijn 10 films gevonden.

Lieverdjes uit Amsterdam

1974 | Familiefilm, Avonturenfilm, Thriller

Nederland 1974. Familiefilm van Henk van der Linden. Met o.a. Regina Stringa, Ine Heynen, Cor van der Linden, Bert Rekers en Toon van Loon.

Spanning en achtervolging als twee zusjes tijdens een vakantie in Limburg op een heuse bankrover stuiten.

Dik Trom knapt het op

1974 | Familiefilm

Nederland 1974. Familiefilm van Henk van der Linden. Met o.a. Peter Erven, Jan Kruyk, Toon van Loon, Thea Eyssen en Jeu Consten.

Dik Trom en zijn vriend dreigen valselijk van diefstal beschuldigd te worden. Na een spannende achtervolging, de nodige humor en zelfs een beetje griezelen komt uiteindelijk alles goed.

Dik Trom en zijn dorpsgenoten

1972 | Familiefilm

Nederland 1972. Familiefilm van Henk van der Linden. Met o.a. Jeu Consten, Toon van Loon, Jan Kruyk en Peter Erven.

Dik Trom en zijn vriend dreigen valselijk van diefstal beschuldigd te worden. Na een spannende achtervolging, de nodige humor en zelfs een beetje griezelen komt uiteindelijk alles goed.

Twee jongens en een oude auto

1969 | Familiefilm, Avonturenfilm, Actiefilm

Nederland 1969. Familiefilm van Henk van der Linden. Met o.a. Jeu Consten, Cor van der Linden, Claire Leistra, Hub Consten en Toon van Loon.

Twee Nederlandse jongens moeten een pokkenserum halen tijdens een revolutie in Zuid-Amerika om een epidemie te bestrijden. Spanning en achtervolging in de jungle.

Een Nederlandse Robinson Crusoë

1969 | Familiefilm, Avonturenfilm

Nederland 1969. Familiefilm van Henk van der Linden. Met o.a. Jeu Consten, Toon van Loon, Jos van der Linden, Guus Odekerken en Wiet Leistra.

Na een vliegtuigongeluk spoelt een jongen aan op een onbewoond eiland. Als kidnappers er hun toevlucht komen zoeken weet hij met veel inspanning een ontvoerd meisje te redden. De actie lijdt aan te veel aandacht voor omgeving.

Sjors en Sjimmie in het land der reuzen

1968 | Familiefilm, Avonturenfilm

Nederland 1968. Familiefilm van Henk van der Linden. Met o.a. Rudy Dost, Jopie Ayal, Herman Lutgerink, Hub Consten en Toon van Loon.

Sjors en Sjimmie gaan voor een rijke Chinees naar het verre Taskara, waar reuzen wonen. Ze moeten de dure grondstof OQ-4 zoeken maar worden achtervolgd door de boeven Boris en Pedro. Spanning, humor en een goede afloop.

Een Nederlandse Robinson Crusoe

1968 | Familiefilm

Nederland 1968. Familiefilm van Henk van der Linden. Met o.a. Toon van Loon, Jeu Consten en Jos van der Linden.

Sjors en Sjimmie gaan voor een rijke Chinees naar het verre Taskara, waar reuzen wonen. Ze moeten de dure grondstof OQ-4 zoeken maar worden achtervolgd door de boeven Boris en Pedro. Spanning, humor en een goede afloop.

Indianenoverval in de Dodenpas

1967 | Familiefilm, Avonturenfilm

Nederland 1967. Familiefilm van Henk van der Linden. Met o.a. Jeu Consten, Pim Peters, Jan Kruyk, Toon van Loon en Hub Consten.

Indianenavonturen in de Limburgse heuvels, tevens bekend onder de titel JOE HAMMOND EN DE INDIANEN.

Sjors en Sjimmie en de gorilla

1966 | Familiefilm, Avonturenfilm

Nederland 1966. Familiefilm van Henk van der Linden. Met o.a. Jeu Consten, Herman Lutgerink, Hub Consten, Cor van der Linden en Toon van Loon.

Sjors moet twee opdrachten vervullen om een erfenis te krijgen. Een slechte neef stuurt twee boeven om te saboteren, eerst in een verlaten landhuis, later in het wilde westen, waar een ontsnapte gorilla partij kiest voor Sjors en Sjimmie. Veel humor, spanning en actie.

Vrijbuiters van het woud

1965 | Familiefilm, Avonturenfilm, Jeugdfilm

Nederland 1965. Familiefilm van Henk van der Linden. Met o.a. Cor van der Linden, Jan van der Weide, Jan Kruyk, Toon van Loon en Hub Consten.

Een slechte graaf kerkert de kinderen van een overleden hertog. Ze ontsnappen met hulp van een jager, maar krijgen het in de bossen met grotbewoners aan de stok. Ze redden tenslotte hun tante uit handen van de graaf die overwonnen wordt. Een iets minder geslaagd Van der Linden-produkt.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Toon van Loon op televisie komt.

Reageer