Piero Gerlini

Acteur

Piero Gerlini is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Dolce pelle di Angela

1988 | Erotiek

Italië 1988. Erotiek van Andrea Blanchi. Met o.a. Michela Miti, Carlo Mucari, Piero Gerlini, Maria Pia Parisi en Anita Ekberg.

Angela (Miti), een ouderloos meisje uit de provincie, gaat naar Rome en ontmoet onderweg in de postkoets een sjiek geklede vrouw (Ekberg) die haar leven ingrijpend zal veranderen. Ze heeft een exclusief bordeel en neemt het meisje in dienst. Na verloop van tijd trouwt Angela met een hertog die al snel sterft en haar een immens fortuin nalaat. Ze trouwt dan met haar vroegere minnaar, een ex-bandiet, die een schone lei met de justitie gemaakt heeft. De actrices stappen makkelijk uit de kleren, maar het acteren is zeer zwak. Gesitueerd rond 1900; zonder twijfel in het kielzog van JOSEFINE MUTZENBACHER en FANNY HILL. Blanchi regisseerde als Andrew White.

Il Poliziotto scomodo

1979 | Actiefilm

Italië 1979. Actiefilm van Stelvio Massi. Met o.a. Maurizio Merli, Massimo Serato, Mario Feliciani, Mimmo Palmara en Marco Gelardini.

Wanneer hij wordt overgeplaatst wegens zijn onorthodoxe methoden, zet een politie-inspecteur (Merli) zijn werk voort in een provinciestadje, waar brutale smokkeloperaties spoedig zijn aandacht opeisen. Italiaanse film in de stijl van DIRTY HARRY, maar zonder de dubbele bodem van die film. Rechttoe rechtaan actiewerk, met een sterke hoofdrol van Merli. Het onophoudelijk in- en uitgezoom van de camera komt de weergave van de gebeurtenissen niet ten goede. De onverklaarbare USA-titel luidt: CONVOY BUSTERS.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Piero Gerlini op televisie komt.

Reageer