Frank Glaubrecht

Acteur

Frank Glaubrecht is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Zum zweiten Frühstück Liebe

1972 | Erotiek, Documentaire

Duitsland 1972. Erotiek van Hubert Frank. Met o.a. Barbara Berent, Inge Steinbach, Ewa Strömberg, Ingrid Steeger en Marlene Rahn.

Opnieuw vindt een journalist aanleiding het gedrag van zogenaamde 'groene weduwen' te bestuderen en ons deelgenoot van zijn bevindingen te maken. Met ziet een volledig te verwaarlozen puinhoop.

Viola und Sebastian

1972 | Komedie

Duitsland 1972. Komedie van Ottokar Runze. Met o.a. Karin Hübner, Frank Glaubrecht, Inken Sommer, Herbert Stass en Michael J. Boyle.

Runzes debuut naar Shakespeares toneelstuk As You Like It.

Stosszeit - Rush Hour

1970 | Erotiek

Duitsland 1970. Erotiek van Alexis Neve. Met o.a. Anna Kristina, Frank Glaubrecht, Klaus Dahlen, Lilly Barwig en Marcel André.

Een boerendochter loopt van huis weg en wordt om snel rijk te worden prostituée. Door veel klanten met vreemde verlangens aan te trekken, slaagt zij in haar voornemen, maar zij betaalt ten slotte de bittere prijs. Een goedkope, pseudo-moralistische, bedenkelijke film.

Rat mal, wer heut' bei uns schläft

1969 | Erotiek

Duitsland 1969. Erotiek van Alexis Neve. Met o.a. Ursula von Manescul, Martin Jente, Heidrun Kussin, Andrea Rau en Marianne Lebeau.

Een telg uit een oud Duits geslacht keert na zijn internaatsperiode terug naar het ouderlijk landhuis, waar iedereen zich op full-time basis aan het liefdesspel heeft overgegeven. Een mengsel van zeer veel bloot en botte humor, waarin de butler steeds voor de komische noten zorgt.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Frank Glaubrecht op televisie komt.

Reageer