Harold Daniels is regisseur en acteur.
Er zijn 8 films gevonden.

Disco 9000

1977 | Muziek, Drama

Verenigde Staten 1977. Muziek van D'Urville Martin. Met o.a. John Poole, Jennie Bell, Harold Nicholas, Nicholas Lewis en Carl Wilson.

Ondermaatse discofilm met Poole als de eigenaar van een sjieke discoclub die wordt bedreigd door de baas van een platenmaatschappij. De man wil dat Poole zijn platen draait en deinst niet terug voor geweld om zijn doel te bereiken. Het slaat allemaal nergens op en de lawaaierige disco-soundtrack van ene Johnnie Taylor zal de liefhebbers van dat soort muziek ook niet bepaald in vervoering brengen. Ook bekend als BLACK DISCO.

House of the Black Death

1965 | Horror

Verenigde Staten 1965. Horror van Harold Daniels. Met o.a. Lon Chaney jr, John Carradine, Margaret Shinn, Sherwood Keith en Dolores Faith.

Twee broers (Carradine en Chaney) bestrijden elkaar als leiders van twee heksenkringen; een derde broer wordt door Carradine in een weerwolf veranderd. Goedkoop gemaakt, maar tamelijk sfeervol. Ook bekend als BLOOD OF THE MAN-DEVIL, THE WIDDERBURN HORROR en NIGHT OF THE BEAST.

Poor White Trash

1961 | Drama

Verenigde Staten 1961. Drama van Harold Daniels. Met o.a. Bill Hays, Lita Milan, Timothy Carey, Peter Graves en Douglas Fowley.

Twee broers (Carradine en Chaney) bestrijden elkaar als leiders van twee heksenkringen; een derde broer wordt door Carradine in een weerwolf veranderd. Goedkoop gemaakt, maar tamelijk sfeervol. Ook bekend als BLOOD OF THE MAN-DEVIL, THE WIDDERBURN HORROR en NIGHT OF THE BEAST.

Terror in the Haunted House

1958 | Horror

Verenigde Staten 1958. Horror van Harold Daniels. Met o.a. Gerald Mohr en Cathy O'Donnell.

Een huis op een heuvel, een pas getrouwd stel en overal lichteffecten: en dat is nog maar het begin.

Bayou

1957 | Drama

Verenigde Staten 1957. Drama van Harold Daniels. Met o.a. Peter Graves, Lita Milan, Tim Carey, Bill Hayes en Douglas Fowley.

VV.

Roadblock

1951 | Misdaad

Verenigde Staten 1951. Misdaad van Harold Daniels. Met o.a. Charles McGraw, Joan Dixon, Lowell Gilmore, Louis Jean Heydt en Milburn Stone.

Een verzekeringsagent wiens afhankelijkheid van een op geld beluste vrouw steeds groter wordt, wordt hierdoor tot de misdaad gebracht. Typische film noir-formule, handig uitgewerkt.

Daughter of the West

1949 | Western

Verenigde Staten 1949. Western van Harold Daniels. Met o.a. Martha Vickers, Philip Reed, Donald Woods, Marion Carney en Pedro De Cordoba.

Woods is de schurk. Hij is indianenagent en probeert op slinkse wijze mineralen die in het reservaat in de grond zitten voor zich zelf te bemachtigen. Hij vindt Reed en Vickers op zijn weg naar dat doel. Daarnaast besteedt de film veel aandacht aan de relatie tussen Vickers en Reed. De eerste wordt zich van haar indiaanse situatie eerst bewust als zij verliefd wordt op de ontwikkelde indiaan Reed. Een interessante western naar het boek DAUGHTER OF RAMONA van Robert Callahan.

Doomed at Sundown

1937 | Western

Verenigde Staten 1937. Western van Sam Newfield. Met o.a. Bob Steele, Lorraine Hayes, Dave Sharpe, Warner Richmond en Earl Dwire.

Uitstekende western met genoeg actie om onderhoudend te zijn. Bobs vader - een sheriff - wordt vermoord en Bob gaat als hulpsheriff achter de daders aan. Dan botst hij met de veedieven onder leiding van Richmond en diens man-voor-vuile-zaakjes, Dwire. Een belangrijke rol is ook weggelegd voor de befaamde stuntman Sharpe die als bijnaam de titel 'Crown Prince of Daredevils' kreeg.