Jeremy Silberston

Regisseur

Jeremy Silberston is regisseur.
Er zijn 5 films gevonden.

The inspector Lynley mysteries: The word of God

2005 | Thriller

Verenigd Koninkrijk 2005. Thriller van Jeremy Silberston. Met o.a. Lesley Vickerage, Sharon Small en Nathaniel Parker.

Inspector Lynley en sergeant Havers krijgen een oproep om naar Smithfields Market te gaan. Er blijkt een bevroren lichaam te zijn gevonden in een koelwagen. Waarschijnlijk was het slachtoffer een illegale immigrant, maar was zijn dood een ongeval of moord?

The inspector Lynley mysteries: Natural causes

2005 | Thriller

Verenigd Koninkrijk 2005. Thriller van Jeremy Silberston en Simon Massey. Met o.a. Lesley Vickerage, Sharon Small, Nathaniel Parker en Liza Tarbuck.

Lynley is tijdelijk geschorst en Havers werkt daarom samen aan een moordonderzoek met Fiona Knight. Een vrouw is verdronken toen haar auto in het water terechtkwam. Er is echter kwade opzet in het spel en de inspecteurs verdenken de echtgenoot of de minnaar van de vrouw

Beyond the grave

1998 | Thriller

Verenigd Koninkrijk 1998. Thriller van Jeremy Silberston. Met o.a. Daniel Casey, John Nettles, Hannah Gordon, Timothy West en Jane Wymark.

Serie speelfilms over de lotgevallen van Inspector Barneby. Barneby en Troy krijgen hulp van Kelly's vriend. Hij moet de rol van rechercheur spelen in een nieuw toneelstuk. Hij blijkt een neus te hebben voor het werk. In een lokaal museum wordt het portret vernield van een historische figuur. Als diens verre achterkleinzoon dood wordt aangetroffen in het museum, denkt menigeen dat zijn geest nog steeds ronddwaalt

Midsomer Murders: Dead Man's Eleven

1997 | Misdaad, Thriller

Verenigd Koninkrijk 1997. Misdaad van Jeremy Silberston en Jeremy Silberston. Met o.a. John Nettles, Daniel Casey, Annabelle Apsion, Penelope Beaumont en Anthony Calf.

Het rustige plaatsje Midsomer Worthy wordt opgeschrikt als Tara (Dean), de jonge vrouw van de harde zakenman Robert Cavendish (Hardy), met een cricketbat wordt vermoord. Inspecteur Tom Barnaby (Nettles) en zijn assistent Gavin Troy (Casey) onderzoeken de zaak en ontdekken al vlug dat het moordwapen het eigendom was van Stephen (Calf), de getrouwde zoon van Robert. Stephen had ruzie met zijn vader en stiefmoeder. Bovendien blijkt zijn alibi niet te kloppen en heeft hij een relatie met de serveerster uit de pub. Tom is er niet zeker van of Stephen wel de dader is. Volgens hem zit er veel meer achter de hele zaak en verbergen heel wat dorpsbewoners geheimen. Hij is ervan overtuigd dat er een verband is met een explosie in de steengroeve van Cavendish, negen jaar geleden, waarbij een dode viel. Klassiek opgebouwde detectivefilm die veel te danken heeft aan de uitstekende dialogen. Niet bepaald origineel, wel spannend en mysterieus. Anthony Horowitz baseerde zijn scenario op de roman van Caroline Graham. Fotografie is van Graham Frake. Stereo.

Inspector Barnaby: Blutige Anfänger

-1 | Thriller

Verenigd Koninkrijk. Thriller van Jeremy Silberston. Met o.a. Daniel Casey en John Nettles.

De bevolking van Midsomer Worthy is totaal verbijsterd na de moord op de keurige voorzitter van de Midsomer Worthy Amateurschrijversclub, Gerald Hadleigh. Inspecteur Barnaby ontdekt dat er ook enkele kledingstukken zijn ontvreemd en vraagt zich af of dat met het motief te maken heeft

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Jeremy Silberston op televisie komt.

Reageer