Celso Faria

Acteur

Celso Faria is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Giselle

1981 | Erotiek

Brazilië 1981. Erotiek van Victor Di Mello. Met o.a. Alba Valéria, Carlo Mossy, Monique Lafond, Maria Lucia Dahl en Ricardo Faria.

Een soft-porno film over de lesbische liefde uit Zuid-Amerika is wellicht te beschouwen als een curiosum en houdt u op de stoel om te blijven kijken. De jonge Valéria keert uit Europe terug van een studie naar Brazilië en knoopt een relatie aan met Parente, die getrouwd is met Dahl. Deze laatste heeft het voorzien op de schone Valéria.

Arrivano Django e Sartana...e la fine

1970 | Western

Italië 1970. Western van Demofilo Fidani. Met o.a. Hunt Powers, Chet Davis, Simone Blondell, Gordon Mitchell en Krista Nell.

De titelfiguren zijn op jacht naar de ontvoerders van een meisje, de dochter van een rijke burger die een hoge prijs heeft uitgeloofd voor haar veilige terugkeer. Zoals bij Fidani gebruikelijk wordt het scenario miniem uitgewerkt. Met veel, meestal doelloos, revolvergeweld.

Quintana

1969 | Avonturenfilm

Italië 1969. Avonturenfilm van Vincenzo Musolino. Met o.a. George Stevenson, Ignazio Spalla, Femi Benussi, John Levery en Marisa Traversi.

In Mexico bestrijdt een sociaal bevlogen held de dictatoriale gouverneur, een echte gemenerd. Van het sociaal bevlogene zie je niet veel, van de strijd des te meer. Veel schieten en op paarden hollen; quasi-artistiek camerawerk. Musolino staat vermeld als Glenn Vincent Davis.

E vennero in quattro...per uccidere Sartana

1969 | Western

Italië 1969. Western van Demofilo Fidani. Met o.a. Jeff Cameron, Anthony G. Stenton, Simone Blondell, Dennis Colt en Celso Faria.

In deze waardeloze western wordt veel geschoten en heel wat afgedraafd. Er is echter geen greintje logica te vinden; en het zal de toeschouwer een zorg zijn wat er allemaal gebeurt.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Celso Faria op televisie komt.

Reageer