Marzio Honorato is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Se lo scopre Gargiulo

1988 | Komedie, Actiefilm

Italië 1988. Komedie van Elvio Porta. Met o.a. Giuliana de Sio, Richard Anconina, Nicola di Pinto, Maria Scarpetta en Enzo Cannavale.

De verrukkelijke De Sio speelt Teresa Gargiulo, een verpleegster die getrouwd is met een nietsnut die niet met haar maar met zijn moeder slaapt. Het verhaal gaat over nachtelijke avonturen van Teresa om geld te vinden om haar vader te redden van de Napolitaanse onderwereld.

Tentazione

1987 | Erotiek, Misdaad

Italië 1987. Erotiek van Sergio Bergonzelli. Met o.a. Katrine Michelsen, Antonio Marsina, Olivia Link, Marzio Honorato en Emy Cooper.

Een jonge, aantrekkelijke weduwe met een reclamebureau raakt onder de indruk van de intensieve hofmakerij van een jonge, ambitieuze werknemer. Hij wil met haar trouwen, maar dan verschijnt een beeldschoon model ten tonele, al even meedogenloos als hij. Ze worden verliefd op elkaar en beramen een moord op de weduwe. Die blijft echter ongedeerd en beraamt een giftige wraak. Veel seksscènes, maar afgezien daarvan een saaie film.

Senza scrupoli

1986 | Erotiek, Misdaad

Italië 1986. Erotiek van Tonio Valerii. Met o.a. Sandra Wey, Marzio Honorato, Antonio Marsina en Cinzia De Ponti.

Een verhaal over een verlegen jonge vrouw uit Turijn die de medeplichtige en minnares van een misdadiger wordt. Haar man is een telg uit een oude familie van juweliers en is altijd in de weer op zijn kantoor terwijl zijn vrouw zich onledig houdt met televisie kijken. Op een dag wordt ze verkracht door de boef, ze verliest haar gezonde verstand en wordt zijn medeplichtige. Wey is mooi maar de film is niet bepaald goed.

Eroina

1980 | Drama

Italië 1980. Drama van Massimo Pirri. Met o.a. Helmut Berger, Corinne Clery, Marzio Honorato en Franco Citti.

Onder invloed van hun dagelijkse noodzaak om aan heroïne te komen takelen een ex-leraar, zijn vriendin en een simpele straatdief steeds verder af en vervallen tot wanhoopsdaden. De klinische benadering geeft een benauwend soort fascinatie, waarbij de gekende glamour van Berger en Cléry effectief hun verloedering zichtbaar maakt. Geen verrassend nieuwe inzichten, wel een treffend beeld van soms grote solidariteit bij de gebruikers en soms totale afwezigheid daarvan èn van de dubbelhartige rol van de politie die zelf heroïne verstrekt in ruil voor informatie over handelaars. Beklemmend is het noodgedwongen rekruteren van kinderen als nieuwe afnemers.