Manolis Logiadis

Acteur, Componist

Manolis Logiadis is acteur en componist.
Er zijn 3 films gevonden.

Ta Paidia Tou Kronou

1985 | Drama

Griekenland 1985. Drama van George Korras. Met o.a. Takis Moschos, Anna Makraki, Minas Hadjisavvas en Thanassis Mylonas.

Deze praatfilm neemt een kijkje in het privé-leven van een aantal jonge mensen uit Athene van een jaar of dertig die in een huurappartement wonen. Het grootste deel van de film speelt zich af binnen de vier muren van het appartement, waardoor de film een wat claustrofobisch gevoel oproept. USA-titel: CHILDREN OF CHRONOS.

Aldevaran

1975 |

Griekenland 1975. Andreas Thomopoulos. Met o.a. Dimitris Fininis, Helen Maniati, Dimitris Poulikakos, Nikos Glavas en Manolis Logiadis.

Een satirische film over het leven van een jongeman die vastbesloten is niets serieus te nemen in een maatschappij die geen waarden kent die enige betekenis hebben. De held van de film, een jonge dichter die aan kanker lijdt en gedoemd is te sterven, probeert zich los te maken van zijn kunst en van de banden van liefde, seks en vriendschap in de tijd die hem nog rest.

Ioannis o vieos

1973 | Drama

Griekenland 1973. Drama van Tonia Marketaki. Met o.a. Manolis Logiadis, Mika Flora en Nikitas Tsakiroglou.

Het onderzoek dat volgt op een moord dient als kruiwagen voor het eigenlijke onderwerp van de film: een beschouwing over de plaats van het individu in de maatschappij. Een jong onaangepast persoon trekt zich in een fantasiewereld terug. Hij geeft zich vervolgens aan bij de politie en bekent een misdaad die hij niet gepleegd heeft, louter en alleen om de maatschappij erkenning van zijn bestaan af te dwingen. Engelse titels: VIOLENT JOHN en THE BITTERNESS OF THE JEWISH SCAPEGOAT.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Manolis Logiadis op televisie komt.

Reageer