Pat Kirkwood

Acteur

Pat Kirkwood is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

After the Ball

1957 | Muziek, Biografie

Verenigd Koninkrijk 1957. Muziek van Compton Bennett. Met o.a. Pat Kirkwood en Laurence Harvey.

Biografie over de Engelse revuester Vesta Tilley die op twee continenten populair werd. Ouderwetse musicalnummers maken dit een lust voor oog en oor.

No Leave, No Love

1946 | Komedie, Romantiek, Musical

Verenigde Staten 1946. Komedie van Charles Martin. Met o.a. Van Johnson, Keenan Wynn, Pat Kirkwood, Guy Lombardo en Edward Arnold.

Geen verlof, geen verloving - geen deugdelijk script, niets aan. Johnson en Wynn als zeelui storten zich tijdens hun verlof op het nachtleven in deze ellenlange romantische komedie.

Come on, George

1940 | Komedie

Verenigd Koninkrijk 1940. Komedie van Anthony Kimmins. Met o.a. George Formby, Pat Kirkwood, Joss Ambler, Meriel Forbes en Cyril Raymond.

George is de klunzige stalhulp die een paard weet te kalmeren en daarom in aanmerking komt om het in de race te berijden. Hij wint natuurlijk ondanks alle hindernissen. Ook heeft hij het nog moeilijk met een bullebak van een politieman. George, op zijn hoogtepunt, zingt hier 'I Couldn't Let the Stable Down' en 'I'm Making Headway Now'.

Band Waggon

1939 | Komedie

Verenigd Koninkrijk 1939. Komedie van Marcel Varnel. Met o.a. Arthur Askey, Richard Murdoch, Jack Hylton, Pat Kirkwood en Moore Marriott.

Film rondom de populaire komieken Askey en Murdoch, die een piraten-tv-station oprichten en er in slagen om een spionnen- netwerk op te rollen. Een low-budget produktie die op een zeer onderhoudende manier de succesvolle radioserie van het duo in beeld brengt.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Pat Kirkwood op televisie komt.

Reageer