Rick Gianasi

Acteur

Rick Gianasi is acteur.
Er zijn 8 films gevonden.

Sgt. Kabukiman N.Y.P.D.

1991 | Horror, Komedie, Actiefilm

Japan/Verenigde Staten 1991. Horror van Lloyd Kaufman en Michael Herz. Met o.a. Rick Gianasi, Susan Byun, Bill Weeden, Brick Bronsky en Thomas Crnkovich.

Lotus, kleindochter van de oprichter van het Newyorkse Kabuki- theater, ziet dat weldra het gesternte voor het eerst in 1000 jaar weer gunstig zal staan voor de Boze Machten om de wereldheerschappij te veroveren. Slechts één persoon, de Kabukiman, kan de aarde redden, maar hoe kan ze hem herkennen? Rond deze tijd zit Sgt. Harry Griswold, een onhandige politieman, zich te vervelen in het Kabuki-theater.

Posed for Murder

1989 | Horror

Verenigde Staten 1989. Horror van Brian Thomas Jones. Met o.a. Charlotte J. Helmkamp, Carl Fury, Rick Gianasi, William Beckwith en April Bundy.

Helmkamp, die onder de naam Charlotte Kemp poseerde voor het tijdschrift Playboy, is goed op haar plaats als een pin- upgirl die door een maniak wordt achternagezeten. Te laat wordt er overgeschakeld naar een zwakke parodie op de goedkope horrorfilms, wanneer de heldin een rol verwerft in Meatcleavers From Mars. Scenario van John A. Gallagher en Chuck Dickenson. Ook bekend als OBSESSED.

Bad Girls Dormitory

1989 | Actiefilm, Drama

Verenigde Staten 1989. Actiefilm van Tim Kincaid. Met o.a. Carey Zuris, Teresa Farley, Natalie O'Connell en Rick Gianasi.

In een tuchthuis voor jonge vrouwen hebben minderjarige hoeren, dealers en drugsverslaafden alle hoop opgegeven. In deze gewelddadige B-film, geschreven door regisseur Kincaid, hebben zij alle hoop om te overleven laten varen en leren zij zowat alle denkbare perverse spelletjes in een nooit aflatende strijd tegen corrupte bewakers.

Escape from Safehaven

1988 | Sciencefiction, Actiefilm

Verenigde Staten 1988. Sciencefiction van Brian Jones en James McCalmont. Met o.a. Rick Gianasi, William Beckwith, John Wittenbauer, Roy MacArthur en Molly O'Mara.

In de ruïnes van New York in de toekomst komt een gezin, dat gevlucht is, terecht in een misdaadvrije gemeenschap, die door rauwe relschoppers beheerst wordt. Een overmaat aan sadisme en perversiteit verpest deze potentieel goede actiefilm.

The Occultist

1987 | Horror, Thriller

Verenigde Staten 1987. Horror van Tim Kincaid. Met o.a. Rick Gianasi, Joe Derrig, Jennifer Kanter, Mizan Nunes en Richard Mooney.

Een bijzonder bescheiden occulte thriller over een president van een Caraïbisch eiland, die naar New York moet, terwijl zijn fraaie dochter het bevrijdingsfront steunt die er op uit zijn met behulp van occulte voodoo-krachten hem te vermoorden. In de zich traag en mechanisch voortbewegende film wordt zelfs een bionische mens ingezet die in hetzelfde slakkentempo over het doek trekt. Er wordt overdreven gespeeld.

Robot Holocaust

1986 | Sciencefiction, Avonturenfilm

Italië/Verenigde Staten 1986. Sciencefiction van Tim Kincaid. Met o.a. Norris Culf, Nadine Hart, Angelika Jager, Joel Von Ornsteiner en Jennifer Delora.

Na een opstand der robotten is de Aarde veranderd in een lege, kale woestenij, waar een stelletje vrijheidsstrijders de `Dark One` bevechten, die de mensheid onder het juk slavernij gevangen houdt. Als acteertalent de kwaadaardige robotten zou kunnen tegenhouden, dan zouden deze helden ongewapend zijn! Enige interessante (maar geheel niet overtuigende) robot-kostuums en niets anders.

Mutant Hunt

1986 | Sciencefiction, Horror, Actiefilm

Verenigde Staten 1986. Sciencefiction van Tim Kincaid. Met o.a. Rick Gianasi, Mary Fahey, Ron Reynaldi, Tounie Vrenon en Bill Peterson.

Een speciale eenheid maakt jacht op een aantal bionische lieden die veranderd zijn in desintegrerende moordenaars na de behandeling met een drug, dat de libido (!) moet stimuleren. Idioot. Ook nog eens een low-budget produktie die de kijker moet doen geloven dat het hedendaagse New York het Manhattan van de toekomst is. Het enige interessante aan de film voor fans wordt gevormd door de griezelige make-up.

Sgt. Kabukiman NYPD

-1 |

.

Een speciale eenheid maakt jacht op een aantal bionische lieden die veranderd zijn in desintegrerende moordenaars na de behandeling met een drug, dat de libido (!) moet stimuleren. Idioot. Ook nog eens een low-budget produktie die de kijker moet doen geloven dat het hedendaagse New York het Manhattan van de toekomst is. Het enige interessante aan de film voor fans wordt gevormd door de griezelige make-up.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Rick Gianasi op televisie komt.

Reageer