Danni Heylen is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

F.C. De Kampioenen: Kampioen zijn blijft plezant

2013 | Komedie

België 2013. Komedie van Eric Wirix. Met o.a. Marijn Devalck, Danni Heylen, An Swartenbroekx en Ben Rottiers.

Voetbalkampioen zijn is plezant, volgens de tv-serie. En blijft plezant, volgens deze filmversie. Na 21 goed bekeken seizoenen wel en wee op de Vlaamse buis kwam dan eindelijk de F.C. De Kampioenen-bioscoopfilm. De tv-serie dreef op oubollig ondeugende fratsen, en de film is meer van het moeizame zelfde. Leuk voor fans, ondoenlijk voor passanten. De senioren van F.C. De Kampioenen gaan in de film naar Zuid-Frankrijk, wat leidt tot allerhande vis-uit-het-water-misverstanden, gelardeerd met grijzeduivenheimwee, knokige opstootjes, exotische buitenstaanders en onbegrepen lokale gebruiken. Opgevolgd door nog twee delen (2015 en 2017).

Max

1994 | Komedie

België 1994. Komedie van Freddy Coppens. Met o.a. Jacques Vermeire, Greet Rouffaer, Danni Heylen, Ianka Fleerackers en Luc Philips.

Max is een sukkel die leeft voor zijn grote passie: Latijns- Amerikaans dansen. Hij wordt verliefd op zijn nieuwe danspartner, die echter problemen krijgt met haar jaloerse ex. Ondermaatse love story, slecht geluid, lelijke beelden en een scenario dat zich voor de zoveelste keer laat inspireren door de onhandige schlemiel. Hoofdrol Vermeire verdient beter.

Boys

1991 | Familiefilm, Komedie

België 1991. Familiefilm van Jan Verheyen. Met o.a. Michael Pas, Tom Van Bauwel, Hilde Heijnen, Francesca Vanthielen en Bert André.

Pas en Van Bauwel, twee gabbers, die elkaar door dik en dun steunen, ontdekken dat het Echte Leven anders in elkaar zit dan zij dachten. Pas, net in de steek gelaten door vriendin, werkt op een reclamebureau en hij krijgt de opdracht een campagne te ontwikkelen, die het condoomgebruik moet stimuleren.