Tom Stewart

Regisseur, Acteur

Tom Stewart is regisseur en acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Halifax F.P.: Déjà vu

1997 | Misdaad

Australië 1997. Misdaad van Paul Moloney. Met o.a. Rebecca Gibney, Guy Pearce, Philip Holder, Travis McMahon en Fred Whitlock.

Een jongeman wordt beschuldigd van de dood op zijn ouders en Jane Halifax moet hem onderzoeken. Hij is labiel en suïcidaal. Eerst bekent hij de moord, maar hij trekt dit later weer in

Lover's Concerto

1995 | Erotiek

Verenigde Staten 1995. Erotiek van Tom Stewart. Met o.a. Shelly Michelle, Ted Monte, Lisa Marie Alach, Alton Butler en Beverly Westwood.

Deze seksfilm gaat over de intimiteiten van een prima ballerina aan de hand van een lullig verhaaltje over een verslaggever die op een primeur uit is. Hij weet haar snel in te palmen en vergeet zijn werk. Je kunt je afvragen, hoe kom je erop!

American Gigolo

1980 | Thriller, Drama, Romantiek

Verenigde Staten 1980. Thriller van Paul Schrader. Met o.a. Richard Gere, Lauren Hutton, Hector Elizondo, Bill Duke en Brian Davies.

Julian (Gere) is een duurbetaalde gigolo. Als hij als hoofdverdachte van een moord wordt aangemerkt, heeft hij geen alibi, omdat hij niet mag vertellen dat hij een onderonsje met een klant had ten tijde van de moord. Hij gaat op zoek naar de dader om zichzelf vrij te pleiten en begint en passant een relatie met een eenzame senatorsvrouw (Hutton). Aardige thriller, waarin Gere een mooie rol neerzet als iemand die houdt van zijn vak. Schrader kan beter schrijven (Taxi Driver) dan regisseren. Toch het bekijken wel waard.

The Young Graduates

1971 | Drama

Verenigde Staten 1971. Drama van Robert Anderson. Met o.a. Patricia Wymer, Tom Stewart, Gary Rist, Jennifer Rist en Dennis Christopher.

Een jeugdfilm uit de jaren vijftig in een modern jasje. De heldin wordt verliefd op haar leraar te midden van domme middelbare-schoolavonturen. Dé kans om te zien hoe Christopher zich verdienstelijk maakt in zijn eerste speelfilm.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Tom Stewart op televisie komt.

Reageer