Toru Nakamura

Acteur

Toru Nakamura is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Unloved

2001 | Drama

Japan 2001. Drama van Kunitoshi Manda. Met o.a. Yuko Moriguchi, Toru Nakamura, Shunsuke Matsuoka en Mitsuko Kageyama.

Mitsuko Kageyama (Moriguchi), die rond de dertig is, werkt op het gemeentehuis als secretaresse. Haar jongere collega`s maken carri[KA2]ere, terwijl Mitsuko blijft zitten waar ze zit omdat ze haar ambtenarenbrevet niet wil halen. Ze is tevreden met haar bestaan. Eiji Katsumo (Nakamura), midden dertig en gescheiden, moet op het gemeentehuis zijn en ontmoet de aantrekkelijke, bescheiden Mitsuko. Hij is onder de indruk van haar eenvoud en biedt haar een kans om in zijn softwarebedrijf te komen werken en meer te verdienen. Mitsuko weigert. Eiji nodigt haar uit om te gaan eten en het tweetal kan goed met elkaar opschieten. Hun relatie komt tot een hoogtepunt als ze met elkaar gaan slapen. Voor een volgende gelegenheid steekt Eiji Mitsuko in een dure designer dress van Calvin Klein met bijpassende schoenen en accessoires, een fortuin in Japan. Als ze in een chique restaurant neergestreken zijn, gaat de telefoon en Eiji wordt weggeroepen voor een dringende kwestie bij een klant. Mitsuko blijft alleen zitten en besluit dat op een dergelijke manier het baden in weelde geen zin heeft. Lang hoeft ze niet alleen te blijven, want ze maakt al spoedig kennis met haar jongere buurman Hiroshi Shimokawa (Matsuoka), een dromerige jongeman met lang haar, die iets jonger is en van het platteland komt. Hoewel hij een loser is met een simpel baantje in een magazijn, vinden ze elkaar leuk en liggen ze algauw met elkaar in bed. Als Eiji Mitsuko opzoekt, komt hij achter haar nieuwe relatie. Hij staat versteld hoe iemand zo weinig ambitieus kan zijn en zo`n kans (met hem) weggooit. Het magere scenario van regisseur Manda en Tamani Manda moet de kijker ervan overtuigen dat de moderne Japanse vrouw niet langer gevangen wil zitten in een ratrace om hogerop te komen en dat zij bereid is met de oude tradities te breken. De film zou nog heel aanvaardbaar geweest zijn als er niet zulke ellenlange dialogen in zouden zitten, er meer actie zou zijn en Moriguchi overtuigender zou spelen. Ze is mooi en zegt haar rol naar behoren op, maar de kijker wordt er niet koud of warm van. Het camerawerk van Akiko Ashizawa ziet er prachtig uit.

Blue Tiger

1994 | Thriller, Actiefilm

Verenigde Staten 1994. Thriller van Norberto Barba. Met o.a. Virginia Madsen, Toru Nakamura, Dean Hallo, Ryo Ishibashi en Sal Lopez.

Gena Hayes en haar vijfjarige zoontje raken betrokken bij een schietpartij, waarbij haar zoontje om het leven komt. Gena weet niets over de dader, alleen dat hij een getatoeƫerde tijger op zijn borst heeft en lid is van de gevreesde Japanse mafia. Zij is op enorme wraak uit en niemand kan haar tegenhouden in haar persoonlijke vendetta. Gena ondergaat een Samoerai-metamorfose en dringt binnen in de levensgevaarlijke wereld van de Yakuza om de dood van haar kind te wreken.

New York Cop

1993 | Misdaad, Actiefilm, Drama, Thriller

Verenigde Staten 1993. Misdaad van Toru Murakawa. Met o.a. Toru Nakamura, Chad McQueen, Mira Sorvino, Andreas Katsulas en Conan Lee.

Smeris Toshi (Nakamura) is van Amerikaans-Japanse afkomst. Hij is goed in Oosterse vechtporten, maar nog een groentje. Zijn bazen zitten achter een bende aan die wapens smokkelen, maar de zaak vlot niet. Er wordt besloten dat Toshi infiltreert in een straatbende om zo aan de mannen achter de schermen te komen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Toru Nakamura op televisie komt.

Reageer