Cris Huerta is acteur.
Er zijn 11 films gevonden.

Aquí huele a muerto

1990 | Horror

Spanje 1990. Horror van Alvaro Sáenz de Heredia. Met o.a. Martes y Trece, Josema Yuste, Milla'n Salcedo, Ana Alvarez en Raúl Fraire.

Een geruïneerde graaf reist met zijn bediende naar het noorden van Turkije in de hoop een grote erfenis van zijn overleden oom te krijgen. Tijdens de reis ontmoeten ze een uitbundig meisje dat zich bij hen aansluit. Deze parodie op de traditionele mythen van de horrorfilm, mist fantasie, gezond gevoel voor humor, smaak en respect voor de creaties van anderen. Er moet vermeld worden dat dit knoeiwerk in Spanje een groot commercieel succes was en dat Paul Naschy voor de tweede keer de draak steekt met zijn vermomming van Wolf-Mens.

Fuego cruzado

1985 | Sciencefiction, Actiefilm

Spanje/Italië 1985. Sciencefiction van Tonino Ricci. Met o.a. Conrad Nichols, Taida Urruzola, Steve Elliott, Cris Huerta en Werner Pochat.

Na een atoomramp tracht een oud-militair om op de een of andere manier te overleven. Een tweederangsprodukt dat zelfs niet in de schaduw van het succes van de MAD MAX-films kan staan.

Imposible para una solterona

1975 | Komedie

Spanje 1975. Komedie van Rafael Romero Marchent. Met o.a. Lina Morgan, Juan Luis Galiardo, Mara Cruz en Cris Huerta.

Een arts maakt zich gereed om voor de televisiecamera een vrouw van haar zwaarlijvigheid te genezen...Een vreemde, zuurzoete komedie, met een nogal ongebruikelijke Lina Morgan.

Tarzán y el tesoro Kawana

1974 | Avonturenfilm

Spanje 1974. Avonturenfilm van José Truchado. Met o.a. Richard Yesteran, Lorena Tower, Frank Braña, Cris Huerta en Tony Skios.

De mythische Tarzan moet een schat beschermen, die aan de inboorlingen toebehoort. In één woord afschuwelijk.

Ninguno de los 3 se llamaba Trinidad

1972 | Western

Spanje 1972. Western van Pedro L. Ramírez. Met o.a. Daniel Martín, Ricardo Palacios, Cris Huerta, Tito García en Margit Koscis.

De film toont de avonturen van drie zwaarlijvige broers in het Wilde Westen. Dit is een van de vele onuitstaanbare Spaanse films die in het kielzog van het fenomeen Trinidad zijn ontstaan.

Los Fabulosos de Trinidad

1972 | Western, Komedie

Spanje 1972. Western van Ignacio F. Iquino. Met o.a. Richard Harrison, Fernando Sancho, Fanny Grey, Cris Huerta en Ricardo Palacios.

Drie corpulente broers trekken door het westen en plegen allerlei gewelddadigheden. Een onuitstaanbare kopie van de TRINITA-formule van Terence Hill en Bud Spencer.

La Liga no es cosa de hombros

1972 | Komedie

Spanje 1972. Komedie van Ignacio F. Iguino. Met o.a. Cassen, Mary Santpere, Santi Sans, Cris Huerta en Monica Kolpek.

Om aan een bedrogen echtgenoot te ontsnappen vermomt een vrouwenjager zich als een Argentijnse voetballer. Echt onuitstaanbaar.

Il corsaro

1970 | Avonturenfilm, Actiefilm

Italië/Spanje 1970. Avonturenfilm van Antonio Mollica. Met o.a. Robert Woods, Tania Alvarado, Cris Huerta en Armando Calvo.

Franse strafgevangenen weten zich te bevrijden op een schip dat hen naar een duivels eiland moet voeren. Ze worden piraten en op een klein eilandje ontketenen zij samen met de gouverneur een opstand om een schat te bemachtigen en het juk van de Franse overheersing af te schudden. Een standaardwerkje zonder al te veel diepgang met lekker wapengekletter en het nodige rauwe geweld.

El Magnífico Robin Hood

1970 | Avonturenfilm

Spanje/Italië 1970. Avonturenfilm van Robert White. Met o.a. George Martin, Frank Braña en Cris Huerta.

Richard Leeuwenhart wordt gevangen genomen door de mannen van zijn broer John. Volstrekt belachelijk.

Con la música a otra parte

1970 | Avonturenfilm, Muziek

Spanje/Duitsland 1970. Avonturenfilm van Fernando Merino. Met o.a. Ulli Lommel, Mara Cruz, Dyanik Zurakowska en Cris Huerta.

Een Duitse componist wordt bij zijn aankomst in Madrid verward met een zeer gevaarlijke smokkelaar. Een zeer slechte film, met als curiositeit dat de hoofdrol wordt vertolkt door de latere regisseur en discipel van Fassbinder, Ulli Lommel.

Vivi, o preferibilmente morti

1969 | Western

Italië/Spanje 1969. Western van Duccio Tessari. Met o.a. Giuliano Gemma, Nino Benvenuti, Sydne Rome, Cris Huerta en Antonio Casas.

Een playboy uit de grote stad kan een erfenis in de wacht slepen door een half jaar een oogje te houden op een broer, die in het Wilde Westen een boerenbestaan tracht op te bouwen. Veel dwaze en komische avonturen in deze ontspannen spaghetti-western, die best aardig is vanwege de parodistische inslag. Gemma speelt als Montgomery Wood; let even op Rome in haar tweede filmrol. USA-titel: ALIVE OR PREFERABLY DEAD.