Noel Cravat

Acteur

Noel Cravat is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Federal Man

1950 | Misdaad, Drama

Verenigde Staten 1950. Misdaad van Robert Tansey. Met o.a. William Henry, Movita Castaneda, Pamela Blake, Robert Shayne en Joe Turkel.

Een typische doorsnee misdaadfilm over FBI-agenten. Enkele interessante spelers zorgen ervoor dat de film te pruimen is.

The Mutineers

1949 | Avonturenfilm

Verenigde Staten 1949. Avonturenfilm van Jean Yarbrough. Met o.a. Jon Hall, Adele Jergens, George Reeves en Noel Cravat.

Een snel in elkaar getimmerd werkje waarin Hall en kameraden hun handen vol hebben aan een muiterij op hun schip. Hertiteld als PIRATE SHIP.

G-Men Versus the Black Dragon

1943 |

Verenigde Staten 1943. William Witney. Met o.a. Rod Cameron, Constance Worth, Roland Got, Noel Cravat en Nino Pipitone.

Serial in vijftien hoofdstukken. Cameron (Amerikaanse geheime dienst), Worth (Britse geheime dienst) en Got (Chinese geheime dienst) gaan als trio de bende van Pipitone te lijf: de Black Dragon, een Japanse organisatie die in Amerika sabotage pleegt. Het is een bruisende serial vol actie en leven door W.J. O'Sullivan geproduceerd voor Republic. Bud Thackery was de bekwame cameraman en Howard Lydecker de vaste speciale effectenman van Republic. In de jaren zestig werden 100m uit de serial gemonteerd en als tv-film vertoond onder de titel: BLACK DRAGON OF MANZANAR.

Black Dragon of Manzanar

1943 | Avonturenfilm

Verenigde Staten 1943. Avonturenfilm van William Witney. Met o.a. Rod Cameron, Roland Got, Constance Worth, Nino Pipitone en Noel Cravat.

Voldoende met actie verpakte Republic-avonturenfilm met Cameron als dynamische federale agent die slimmer is dan de oosterse agenten van de Asmogendheden. Opnieuw gemonteerd als serial: G-MEN VS THE BLACK DRAGON.

Junior G-Men of the Air

1942 |

Verenigde Staten 1942. Ray Taylor en Lewis D. Collins. Met o.a. Billy Halop, Gene Reynolds, Lionel Atwill, Frank Albertson en Richard Lane.

Serial in dertien hoofdstukken. Onzin, maar onderhoudend. Een stel oudere jongens gaat een spionnenbende te lijf, een soort vijfde colonne van Japanners die de samenleving in Amerika wil ontwrichten. De leider heeft zich op een farm verborgen. Diverse leden van de Dead End Kids zijn in deze Universal-serial te vinden. Henry MacRae was de producent, William Sickner de cameraman en het scenario werd geschreven door Paul Huston, George Plympton en Griffin Jay. Jack Arnold, na 1950 een befaamd regisseur, was hier nog te zien in een bijrol als piloot. Een kleine rol was er ook voor William Desmond, serial-ster uit de jaren twintig.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Noel Cravat op televisie komt.

Reageer