Toru Ibuki

Acteur

Toru Ibuki is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Nankai no Daiketto

1966 | Horror, Sciencefiction, Fantasy

Japan 1966. Horror van Jun Fukuda. Met o.a. Akira Takarada, Kumi Mizuno, Akihiko Hirata, Jun Tazaki en Hideo Sunazuka.

Deel 7 van de GODZILLA-serie: schipbreukelingen op een Zuidzee-eilandje ontdekken een geheime militaire organisatie belust op (..zucht..) de wereldheerschappij. Op het eilandje, dat bewaakt wordt door de kwaadaardige monsterkreeft Ebirah, ontwaakt gelukkig de reuzendraak Godzilla uit haar winterslaap. Zij vernietigt de militaire nederzetting en rekent af met Ebirah. Dolle pret om Godzilla, die helaas lang op zich laat wachten. Volkomen geschifte monsterduels in het kader van een oninteressante plot. Gefilmd in Tohoscope. Ook bekend als GODZILLA VS.THE SEA MONSTER en EBIRAH, HORROR OF THE DEEP.

Chintao Yosai Bakugeki Meirei

1964 | Oorlogsfilm

Japan 1964. Oorlogsfilm van Kengo Furusawa. Met o.a. Yuzo Kayama, Makoto Sato, Yosuke Natsuki en Toru Ibuki.

In 1914 tijdens WO I ontstaat er in China een langdurige persoonlijke strijd tussen de mensen van een Duitse vesting, Fort Bismarck, gesticht in Tsingtao (China), en de eenvoudige Japanse piloot Farman. Een bescheiden oorlogsfilm, hoewel deze zich onderscheidt dan zijn soortgenoten in dit genre.

Yamaneko Sakusen

1963 | Oorlogsfilm

Japan 1963. Oorlogsfilm van Senkichi Taniguchi. Met o.a. Makoto Sato, Yosuke Natsuki, Toru Ibuki en Jun Tazaki.

De confrontaties tussen de guerillastrijders van generaal Lung en Japanse soldaten. Een echte Japanse oorlogsfilm van de regisseur Senkichi Taniguchi, die een expert is op dit gebied. Een curieus begin met Jun Tazaki die zijn rol van militair opgelegd krijgt.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Toru Ibuki op televisie komt.

Reageer