Fernando Esteso is acteur.
Er zijn 22 films gevonden.

Cuatros mujeres y un lío

1987 | Komedie

Spanje 1987. Komedie van Mariano Ozores. Met o.a. Fernando Esteso, Antonio Ozores, Adriana Vega en Juanito Navarro.

Het verhaal van de uitvinder van een revolutionair kledingstuk in de categorie sexy vrouwelijke lingerie. Een Ozores/Esteso produkt, dat misschien iets minder platvloers en 'gemaakt' is dan normaal, maar uiteindelijk net zo onuitstaanbaar.

Que tía la CIA!

1985 | Komedie

Spanje 1985. Komedie van Mariano Ozores. Met o.a. Fernando Esteso, Antonio Ozores, Janito Navarro en Alfonso del Real.

Een dorpeling, vertegenwoordiger van kaas, raakt verstrikt in een spionage-affaire van notabene de CIA, tegen een project voor vereniging van de twee Duitslanden. Onnozele en makkelijke komedie, zoals we gewend zijn van Ozores. Verder te zien: Rafaela Aparicio, Gerard Tichy en Emiliano Redondo.

El Recomendado

1985 | Komedie

Spanje 1985. Komedie van Mariano Ozores. Met o.a. Fernando Esteso, Antonio Ozores, Rosa Valenti, Adriana Vega en Azucena Hernández.

Een sukkelaar maakt promotie omdat hij op de hoogte is van de liefdesavonturen van zijn chef. Dit is één van die ellenlange komedies van Mariano Ozores en Fernando Estese.

4 mujeres y un lío

1985 | Komedie

Spanje 1985. Komedie van Mariano Ozores. Met o.a. Fernando Esteso, Antonio Ozores, Arévalo, Juanito Navarro en Adriana Vega.

De uitvinder van een revolutionair stuk ondergoed voor vrouwen raakt bij een erotische chaos betrokken. Typisch knoeiwerk van Fernando Esteso, één van de grofste Spaanse komieken.

4 Mujeres Y Un Lio

1985 |

Spanje 1985. Mariano Ozores. Met o.a. Conchita Vega, Juanito Navarro, Revalo, Antonio Ozores en Fernando Esteso.

De uitvinder van een revolutionair stuk ondergoed voor vrouwen raakt bij een erotische chaos betrokken. Typisch knoeiwerk van Fernando Esteso, één van de grofste Spaanse komieken.

El Cura ya tiene hijo

1984 | Komedie

Spanje 1984. Komedie van Mariano Ozores. Met o.a. Fernando Esteso, Antonio Ozores, Juanito Navarro, Florinda Chico en Alfonso del Real.

Een dorpspastoor bemerkt dat de jonge mensen niet naar zijn parochie komen omdat hij vorig jaar vader is geworden. Eén van de vele films van de 'clan Ozores', en een weinig opmerkelijke. Kan worden toegevoegd aan de reeks boertige kluchtspelen van het Spaanse toneel.

Al Este del Oeste

1984 | Komedie

Spanje 1984. Komedie van Mariano Ozores. Met o.a. Fernando Esteso, Antonio Ozores, Conrado San Martín en Adriana Vega.

Ruwe en stompzinnige parodie op de traditionele western, die moet bijdragen tot het succes van de Spaanse 'komiek' Esteso. Een ander lid van de cast is Fernando Sancho, één van de sleutelfiguren uit de geschiedenis van de filmkunst uit het westen van Spaanstalig Amerika.

la Lola nos lleva al huerto

1983 | Komedie

Spanje 1983. Komedie van Mariano Ozoros. Met o.a. Fernando Esteso, Andrés Pajares, Antonio Ozores, Susana Blázquez en Rafael Hernández.

Een jongere vrouw die in verwachting is, weet niet zeker wie van twee mannen de vader van haar kind is. Een puinhoop - zoals gebruikelijk bij Ozores.

Agítese antes de usarla

1983 | Komedie

Spanje 1983. Komedie van Mariano Ozores. Met o.a. Fernando Esteso, Andrés Pajares, Jenny Llada, Alfonso del Real en Juanito Navarro.

In een ziekenhuis ontstaat tumult als enkele perverse patiënten geld het land uit willen smokkelen. Typische komedie van het humoristenpaar Esteso/Pajares, even slecht als hun andere films.

Padre no hay más que dos

1982 | Familiefilm, Komedie

Spanje 1982. Familiefilm van Mariano Ozores. Met o.a. Andrés Pajares, Fernando Esteso, Paloma Hurtado en María Casanova.

Twee in ongenade gevallen variété-artiesten vormen samen met hun kinderen een muziekgroep. De gewoonlijk nogal ruwe komieken Esteso en Pajares spelen in deze kinderfilm de hoofdrollen. De film is helaas net zo onuitstaanbaar als alle andere Spaanse produkties in dit genre.

Caray con el divorcio

1982 | Komedie, Erotiek

Spanje 1982. Komedie van Juan Bochs. Met o.a. Fernando Esteso, María Salerno, Ricardo Merino en Rafael Alonso.

Een getrouwde man met twee minnaressen verbreekt de betrekkingen bij goedkeuring van de echtscheidingswet. Beledigende en conjuctureel zeer slechte komedie.

Todos al suelo

1981 | Komedie

Spanje 1981. Komedie van Mariano Ozores. Met o.a. Andrés Pajares, Fernando Esteso, Antonio Ozores en Azucena Hernández.

Vier pechvogels besluiten een bank te overvallen. Een onuitstaanbare film.

Queremos un hijo tuyo

1981 | Komedie

Spanje 1981. Komedie van Mariano Ozores. Met o.a. Fernando Esteso, Silvia Aguilar, Florinda Chico en Ricardo Merino.

Een vergrijsde miljonair heeft iemand nodig die zijn vrouw zwanger maakt. Dat is het geijkte recept van het duo Ozores/Esteso.

Los Liantes

1981 | Komedie

Spanje 1981. Komedie van Mariano Ozores. Met o.a. Andrés Pajares, Fernando Esteso, Antonio Ozores en Adriana Vega.

Twee kleine zwendelaren zoeken hun fortuin in Torremolinos. Het klassieke bijprodukt van Mariano Ozores.

Los Chulos

1981 | Komedie

Spanje 1981. Komedie van Mariano Ozores. Met o.a. Andrés Pajares, Fernando Esteso, Jenny Llada en Alfonso del Real.

De harde strijd tussen de neef van een bisschop en een luxe-pooier zorgt voor een onuitstaanbare komedie met de acteurs Pajares en Esteso, die wel meer van dit soort films hebben gemaakt.

El Soplagaitas

1980 | Komedie

Spanje 1980. Komedie van Mariano Ozores. Met o.a. Fernando Esteso, Violeta Cela, Rafael Alonso, Jenny Llada en Antonio Ozores.

De erotische tegenslagen van een pechvogel. Onuitstaanbaar.

El Erótico enmascarado

1980 | Komedie, Erotiek

Spanje 1980. Komedie van Mariano Ozores. Met o.a. Fernando Esteso, Africa Pratt, Antonio Ozores en María Salerno.

Een voormalig acteur van pornofilms voelt zich impotent. De klassieke platte komedie van Ozores en Esteso.

Los Energéticos

1979 | Komedie

Spanje 1979. Komedie van Mariano Ozores. Met o.a. Andrés Pajares, Fernando Esteso, Sara Mora, Antonio Ozores en Ajita Wilson.

In een Spaans dorp dreigen zich onrustbarende ecologische ontwikkelingen voor te doen. De tweede film van Mariano Ozores, met het komische duo Pajares en Esteso in de hoofdrol. Even opportunistisch en laag bij de gronds als zijn overige films. Het enige prikkelende detail is het optreden van Ajita Wilson, de ster van de erotische cinema.

Los Bingueros

1978 | Komedie

Spanje 1978. Komedie van Mariano Ozores. Met o.a. Andrés Pajares, Fernando Esteso, Africa Pratt en Antonio Ozores.

Twee simpele zielen die verzot zijn op het spelen van bingo, sluiten vriendschap met elkaar. De eerste in de reeks zeer slechte films die door Mariano Ozores werd geregisseerd met het komische paar Fernando Esteso en Andrés Pajares in de hoofdrol.

Pepito piscinas

1976 | Komedie

Spanje 1976. Komedie van Luis María Delgado. Met o.a. Fernando Esteso, Mirta Miller, Helga Liné en Susana Estrada.

De avonturen van een belachelijke playboy rond een zwembad. Het begin van de populariteit van de mislukte komiek Fernando Esteso, die weldra uitsluitend voor Mariano Ozores zou werken.

Virilidad a la española

1975 | Komedie

Spanje 1975. Komedie van Francisco Lara Polop. Met o.a. Fernando Esteso, Mónica Randall, Conchita Goyanes en Josele Román.

De vele tegenslagen van een dorpeling die bedroefd is over zijn overmatige viriliteit...Een grenzeloos ordinaire 'macho'-film.

Onofre

1974 | Komedie

Spanje 1974. Komedie van Luis María Delgado. Met o.a. Fernando Esteso, Agata Lys, Bárbara Rey en Víctor Valverde.

We zien de mislukte erotische zwerftochten van de ongelukkige Onofre. De formule van de vorige komedies van Alfredo Landa werd nieuw leven ingeblazen door Fernando Esteso; voor het overige is het precies eender.