Richard Brestoff: cast.
Er zijn 4 films gevonden.

Return to Horror High

1987 | Horror, Mysterie

Verenigde Staten 1987. Horror van Bill Froehlich. Met o.a. Brendan Hughes, Lori Lethin, Richard Brestoff, Scott Jacoby en Alex Rocco.

Een filmmaatschappij die met een horrorfilm bezig is wordt zelf door een moordenaar belaagd - of hoort het bij de film? Deze satirisch bedoelde horrorfilm poogt zo naarstig de kijker te overdonderen met verrassende plotwendingen dat er aan het eind nauwelijks een touw aan vast te knopen is. De beste momenten zijn die waarin de draak wordt gestoken met B-filmmakers en stompzinnige slagersfilms - zoals deze.

The Man with Two Brains

1983 | Komedie, Erotiek, Horror

Verenigde Staten 1983. Komedie van Carl Reiner. Met o.a. Steve Martin, Kathleen Turner, David Warner, Paul Benedict en Richard Brestoff.

Dokter Martin wordt verliefd op de hersens van een vrouw (de stem is van Sissy Spacek) en transplanteert ze in het hoofd van zijn aantrekkelijke maar dellerige echtgenote Turner, die zich onder invloed van haar nieuwe brein dwangmatig begint vol te vreten. De film is niet, zoals de titel wellicht suggereert, een persiflage op het 'Mad doctor'-genre, maar veeleer een platte seksklucht. Scenario van de regisseur, Steve Martin en George Pipe.

Fast Break

1979 | Drama

Verenigde Staten 1979. Drama van Jack Smight. Met o.a. Gabriel Kaplan, Howard Sylvester, Mike Warren, Bernard King en Red Brown.

Basketballcoach Kaplan accepteert een baan aan een universiteit in het Midden Westen, maar brengt zijn Newyorkse straatspelers met zich mee. Een perfect verfilmd, onschuldig tv-verhaal, met een paar goede lachscènes en een spannende sportieve climax.

Car Wash

1976 | Komedie

Verenigde Staten 1976. Komedie van Michael Schultz. Met o.a. Richard Pryor, Franklin Ajaye, Richard Brestoff, Sully Boyar en Ivan Dixon.

'I know you're gonna dig this!' schalt de radio over een autowasstraat in zonnig, jaren '70 L.A. Langzaam druppelen de jeugdige werknemers binnen in een met disco en soul doordrenkte autowasserette, waaronder een overgekwalificeerde maoïst, verschillende wannabe-entertainers, een dragqueen, een militante moslim en een redneck. Voor hen strekt zich een werkdag uit met talloze verhaallijnen: over merkwaardige klanten, over liefde, over raciale en economische tegenstellingen. Met de titelsong als constante opzweper. Een swingend jaren '70 document. Genomineerd voor een Gouden Palm in Cannes.