Aurora Alvarado

Acteur

Aurora Alvarado is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Juan Pistolas

1966 | Avonturenfilm

Mexico 1966. Avonturenfilm van René Cardona. Met o.a. Javier Solís, Eleazar 'Chechelo' García, Eva Norvind en Aurora Alvarado.

Twee vurige voorvechters van de revolutie stellen alles in het werk om de strijd te winnen. Solís speelt in deze avonturenkomedie hetzelfde personage als in LOS CUATRO JUANES. Het was zijn laatste film.

Nostradamus y el destructor de monstruos

1959 | Horror

Mexico 1959. Horror van Federico Curiel. Met o.a. Germán Robles, Domingo Soler, Aurora Alvarado, Julio Alemán en Rogelio Jiminez Pons.

Het derde deel van de geschiedenis van 'Nostradamus'. Matig, maar niet echt slecht te noemen. Bestaat uit drie episoden: El destructor de monstruos, El estudiante y la horca en El ataúd vacó. Ook bekend als MONSTER DEMOLISHER.

Nostradamus el genio de las tinieblas

1959 | Horror

Mexico 1959. Horror van Federico Curiel. Met o.a. Germán Robles, Julio Alemán, Domingo Soler en Aurora Alvarado.

Het vervolg op LA MALDICION DE NOSTRADAMUS, waarin dit personage doorgaat met iedereen te terroriseren. Evenals de voorganger bestaande uit drie episoden. Het zijn: El genio de las tinieblas, Más allá de la vida en El hijo de la noche.

La Maldición de Nostradamus

1959 | Horror

Mexico 1959. Horror van Federico Curiel. Met o.a. Germán Robles, Julio Alemán, Domingo Soler en Aurora Alvarado.

Om te bereiken dat de naam van zijn vader opeisbaar wordt, toont de zoon van Nostradamus de overblijfselen van de beroemde tovenaar aan de Vereniging voor Bovennatuurlijk Onderzoek. Het is de eerste van vier films over hetzelfde personage en bestaat uit drie episoden.

Mexico nunca duerme

1958 | Drama

Mexico 1958. Drama van Alejandro Galindo. Met o.a. Prudencia Grifell, Antonio Badú, Aurora Alvarado en Silvia Suarez.

Een meisje wordt door haar vriend overgehaald om in een revue te gaan dansen; haar oma zoekt haar overal en raakt zo betrokken in een zaak van vrouwenhandel. Een zeer moraliserende film.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Aurora Alvarado op televisie komt.

Reageer