Andi Niessner

Regisseur, Acteur

Andi Niessner is regisseur en acteur.
Er zijn 9 films gevonden.

Willkommen in Kölleda

2012 | Romantische komedie

Duitsland 2012. Romantische komedie van Andi Niessner. Met o.a. Janina Hartwig, Francis Fulton-Smith en Christine Schorn.

Weduwnaar Simon Vorberg woont met zijn kinderen, zijn moeder en zijn schoonvader op een boerderij in Kölleda. Maar als hij de succesvolle manager Carla Schneider uit Leipzig ontmoet, is zijn rustige leventje voorbij.

Die grünen Hügel von Wales

2010 | Romantisch drama

Duitsland 2010. Romantisch drama van Andi Niessner. Met o.a. Julia Richter, Christoph M. Ohrt en Pascal Breuer.

Een vrouwelijke meubelrestaurateur keert na de dood van haar man samen met haar zoon terug naar Wales om het huis van haar grootouders te verkopen. Maar alles loopt heel anders dan zij zich had voorgesteld.

Joanna Trollope: In Boston liebt men doppelt

2009 | Drama

Duitsland 2009. Drama van Andi Niessner. Met o.a. Kathrin Kühnel en Sebastian Ströbel.

Frances' eerste eigen tentoonstelling zal in het Bostoner Museum of Fine Arts door de beroemde professor Carter geopend worden. Maar in zijn plaats verschijnt diens zoon Adam, een cowboytype uit Las Vegas. Adam is meteen door Frances gefascineerd. Wanneer Frances op het punt staat op zijn avances in te gaan, komt ze erachter dat hij haar alleen beroepsmatig 'gebruikt' heeft.

Ein Date fürs Leben

2009 | Komedie

Duitsland 2009. Komedie van Andi Niessner. Met o.a. Julia Stinshoff, Uwe Ochsenknecht en Hannes Jaenicke.

Alleenstaande moeder Anna heeft nauwelijks tijd heeft voor haar privé-leven en haar puberende dochter Paula. Nadat ze besloten heeft de stap te wagen om weer te gaan daten, ontmoet ze de aantrekkelijke Gregor Weller in de supermarkt. De volgende ochtend wordt hij aan haar voorgesteld als haar nieuwe collega.

40+ sucht neue Liebe

2009 | Komedie, Romantiek

Duitsland 2009. Komedie van Andi Niessner. Met o.a. Nina Kronjäger, Oliver Stokowski en Marco Bretscher-Coschignano.

Sarah Simon zal promotie krijgen wanneer zij de ondergedoken auteur Martin Herdecker, schrijver van de bestseller 'Wie man die richtige Frau zum Leben findet', vindt en met zijn nieuwe manuscrip terugkomt. Ze is teleurgesteld wanneer ze de onverzorgde en kribbige Martin ontmoet. Wat haar echter nog meer ergert is dat zij Martin onbeschaamd, maar ook onweerstaanbaar aantrekkelijk vindt.

Rumpelstilzchen

2007 | Fantasy, Familiefilm

Oostenrijk 2007. Fantasy van Andi Niessner. Met o.a. Katharina Thalbach, Marie-Christine Friedrich, Sebastian D. Fischer, Erich Schleyer en Fritz Egger.

De jonge koning Michael raakt verliefd op een molenaarsdochter die naar verluidt stro in goud kan veranderen. Om die belofte waar te maken schakelt het meisje, opgesloten tot ze met resultaat komt, de hulp in van een eigenaardige mannetje. Dat wil er natuurlijk wel iets voor terug hebben. Televisiebewerking van het klassieke sprookje opgetekend door de gebroeders Grimm heeft niet veel om het lijf, maar de drukbezette Katharina Thalbach (Strajk - Die Heldin von Danzig) als de mysterieuze verschijning die iedereen in z'n greep heeft, is prima.

Inga Lindström: Die Frau am Leuchtturm

2006 | Romantiek

Duitsland 2006. Romantiek van Andi Niessner. Met o.a. Thure Riefenstein, Bernd Herzsprung en Liane Forestieri.

Victoria Savander heeft een vuurtoren op het eiland Eggesund geërfd, maar ze weet nog steeds niet waarom zij het heeft gekregen. Daar aangekomen gaat ze op zoek naar de waarheid, waarbij een oud familiegeheim haar leven verandert

Der Bergpfarrer 2 - Heimweh nach Hohenau

2005 | Romantisch drama

Duitsland 2005. Romantisch drama van Andi Niessner. Met o.a. Stephan Luca, Wolfgang Fierek en Hans Clarin.

Pastoor Leonhard moet van de bisschop godsdienstonderwijs gaan geven en daarom krijgt pastoor Sebastian Reiter plotseling ook de gemeente Hohenau onder zijn hoede. Sebastian maakt zich vooral zorgen om twee weggelopen weeskinderen die zich in het leegstaande huis van hun overleden ouders hebben verstopt. Daarnaast wordt hij ook nog dwarsgezeten door pastoor Leonhard, die zijn overplaatsting niet kan verkroppen.

Björn oder Die Hürden der Behörden

2001 | Korte film

Duitsland 2001. Korte film van Andi Niessner. Met o.a. Andi Niessner en Jeanette Hain.

Pastoor Leonhard moet van de bisschop godsdienstonderwijs gaan geven en daarom krijgt pastoor Sebastian Reiter plotseling ook de gemeente Hohenau onder zijn hoede. Sebastian maakt zich vooral zorgen om twee weggelopen weeskinderen die zich in het leegstaande huis van hun overleden ouders hebben verstopt. Daarnaast wordt hij ook nog dwarsgezeten door pastoor Leonhard, die zijn overplaatsting niet kan verkroppen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Andi Niessner op televisie komt.

Reageer