Kenny Miller

Acteur

Kenny Miller is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

B.L. Stryker: Nighttrain

1990 | Mysterie, Misdaad

Verenigde Staten 1990. Mysterie van Burt Reynolds. Met o.a. Burt Reynolds, Ossie Davis, Dana Kaminski, Alfie Wise en Michael O. Smith.

Stryker-Reynolds op de babysit-toer: hij moet een grillig kind beschermen dat in een maffiaproces moet getuigen. De onderwereld bedreigt het leven van het kind en stelt alles in het werk om een getuigenis onmogelijk te maken. Na[KA3]ieve plot in script van Jack B. Sowards. Reynolds, die ook co-producent is van de B.L. Stryker-serie, tracht te redden wat er te redden valt door zelf de regie waar te nemen, maar ook dat helpt niet veel. Liefje Brittany (als Donna Whitehall) is een bekend smoeltje uit de beƫindigde serie Dallas.

Blood Stalkers

1978 | Horror, Thriller

Verenigde Staten 1978. Horror van Robert W. Morgan. Met o.a. Kenny Miller, Jerry Albert, Celea-Anne Cole, Toni Crabtree en Herb Goldstein.

In deze imitatie van The Texas Chainsaw Massacre worden twee paartjes geterroriseerd door een geschifte benzinepomphouder en zijn niet minder gestoorde zonen. Bedenkelijk.

Surf Party

1964 | Familiefilm

Verenigde Staten 1964. Familiefilm van Maury Dexter. Met o.a. Bobby Vinton, Jackie De Shannon, Patricia Morrow en Kenny Miller.

Leven en liefde van tieners in Malibu. Water, water en nog eens water.

The Little Shepherd of Kingdom Come

1961 | Western, Drama

Verenigde Staten 1961. Western van Andrew V. McLaglen. Met o.a. Jimmie Rodgers, Luana Patten, Chill Wills, Linda Hutchings en Robert Dix.

De zanger Rodgers speelt de jeugdige Chad. We zien zijn belevenissen als weesjongen vlak voor de Burgeroorlog, zijn strijd om het bestaan en zijn vriendschappen. Dat wordt verstoord als hij dienst neemt bij de Noordelijken: hij verliest zijn vrienden. Hij ziet hen zelfs sterven. Gelouterd door alles wat hij meegemaakt heeft keert hij terug naar zijn jeugdliefde. In deze sfeervolle western speelt de sympathieke Rodgers, die bij ons vooral bekend is als zanger van hits als In An English Country Garden. Barry Lyndon bewerkte het boek van John William Fox dat voor de derde maal verfilmd werd. Floyd Crosby deed het camerawerk voor producent Maury Dexter.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Kenny Miller op televisie komt.

Reageer