Mikey Lebeau is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Playing dangerous II

1996 | Drama, Actiefilm

Verenigde Staten 1996. Drama van Lawrence Lanoff. Met o.a. Kathe E. Mazur, Tom Wright, David Kriegel, Richard Gilliland en Mikey Lebeau.

De elfjarige Stuart denkt zijn zomervakantie zinvol en rusig door te brengen door op studiereis te gaan. Als hij daar ontdekt dat iemand computerprogramma's misbruikt om ultrageheime informatie van de overheid te stelen, moet hij in actie komen. Hij neemt de verkeerde persoon in vertrouwen en krijgt een leger huurmoordenaars op zijn dak. Op zijn eigen ingenieuze wijze probeert hij van zijn belagers af te komen

Gunsmoke: One Man's Justice

1994 | Western

Verenigde Staten 1994. Western van Jerry Jameson. Met o.a. James Arness, Bruce Boxleitner, Kelly Morgan, Amy Stock-Poynton en Alan Scarfe.

Deze tv-film begint met de beroving van een postkoets, waarbij een moeder van twee kinderen doodgeschoten wordt. Matt Dillon (Arness) gaat zich er persoonlijk mee bemoeien. Als de oudste zoon van de dode vrouw de moordenaars gaat zoeken, haalt Dillon een passagier van de postkoets over om samen de jongen terug te brengen.

Playing Dangerous

1993 | Komedie, Actiefilm

Verenigde Staten 1993. Komedie van Lawrence Lanoff. Met o.a. David Keith Miller, George Shannon, Linda LoPorto, Ali Patrick en Mikey Lebeau.

HOME ALONE-kloon: vijf terroristen gijzelen een gezin om een geheim document te bemachtigen. De benjamin van de familie, de elf-jarige Stuart (Lebeau) is de boeven te slim af met zijn home- computer en randapparatuur. De spannende momenten zijn sporadisch en de grappen en grollen ver te zoeken. Producenten Sam Gottlieb en Rosalind Robinson flansten het scenario snel in elkaar en Anthony G. Nakonechnyj stond achter de camera. Een flauw en kinderachtig filmpje, waaraan je niks gemist hebt als je het niet hebt gezien.