Bud Townsend is regisseur, acteur en scenarist.
Er zijn 6 films gevonden.

Always

1985 | Komedie

Verenigde Staten 1985. Komedie van Henry Jaglom. Met o.a. Henry Jaglom, Patrice Townsend, Joanna Frank, Allan Rachins en Melissa Leo.

Vrolijke komedie, met inzicht over relaties. Drie stellen - een stel dat gaat scheiden, een dat gaat trouwen en een dat al jaren getrouwd is - brengen het weekend van de vierde juli samen door. Het eerste stel wordt trouwens gespeeld door de regisseur en Townsend, zijn eigen ex-vrouw. Net als alle andere films van Jaglom niet geschikt voor ieders smaak.

The High Country

1981 | Drama

Canada 1981. Drama van Harvey Hart. Met o.a. Timothy Bottoms, Linda Purl, George Sims, Jim Lawrence en Bill Berry.

Zwak drama over de onaangename, ontsnapte gevangene Bottoms en de ongeletterde Purl, die de achtervolgers van eerstgenoemde in de bergen ontwijken. Scenario van Bud Townsend. Gefilmd in Panavision.

Coach

1979 | Horror

Verenigde Staten 1979. Horror van Bud Townsend. Met o.a. Cathy Lee Crosby, Michael Biehn, Keenan Wynn, Steve Nevil en Channing Clarkson.

Crosby, winnares van Olympisch goud, wordt per abuis aangesteld als coach van een jongensbasketballteam op een high school. Een exploitation film die bijna teleurstellend tam uitgevallen is. Voorspelbaar en niet memorabel.

Alice in Wonderland

1976 | Musical, Erotiek

Verenigde Staten 1976. Musical van Bud Townsend. Met o.a. Kristine de Bell, Ron Nelson, Bradford Armdexter, Alan Novak en J.P. Paradine.

De makers hebben hun 'eromusical' gebaseerd op de onvergankelijke vertellingen Alice's Adventures in Wonderland en Through the Looking Glass van Lewis Carroll. Zoals dat gaat bij erotische adaptaties, zijn de eerste 15m best aardig door het verrassingselement, de resterende 60m ronduit vervelend. 'Who do I have to fuck to get out of this movie?' verzucht een der actrices tenslotte... Liedjes als 'Humpty Dumpty Can't Get His Ding-a-Ling Up' geven het algehele niveau prima weer.

The Folks at the Red Wolf Inn

1972 | Thriller, Komedie, Horror

Verenigde Staten 1972. Thriller van Bud Townsend. Met o.a. Linda Gillin, Arthur Space, John Nielson, Mary Jackson en Michael Macready.

Een jonge vrouw wint een gratis vakantie in een gezellig hotel, waar het menu blijkt te bestaan uit mensenvlees. Een goed geregisseerde film met sterke acteerprestaties en aangename zwarte humor. Ook bekend als TERROR AT RED WOLF INN, TERROR HOUSE, TERROR ON THE MENU en RED WOLF INN.

Nightmare in Wax

1969 | Horror

Verenigde Staten 1969. Horror van Bud Townsend. Met o.a. Cameron Mitchell, Anne Helm, Scott Brady, Berry Kroeger en Victoria Carroll.

Deze variant op HOUSE OF WAX introduceert Mitchell als een voormalige expert in film-make-up wiens wassenbeeldenmuseum blijkt vol te staan met beeltenissen van acteurs die in een naburige filmstudio niet meer komen opdagen. Ook bekend als CRIMES IN THE WAX MUSEUM.