Tania Alves

Acteur

Tania Alves is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Parahyba mulher macho

1985 | Misdaad

Brazilië 1985. Misdaad van Tizuka Yamasaki. Met o.a. Tania Alves, Claudio Marzo, Walmor Chagas en Jose Dumont.

Een onderwijzeres wordt verliefd op een advocaat-journalist die verwikkeld is geraakt in politieke problemen. Zijn tegenstander chanteert hem met erotische foto's van de twee geliefden. Dit schandaal leidt er toe dat de advocaat gedwongen wordt het land te verlaten. Gebaseerd op een waar gebeurd verhaal. Tweede film van deze regisseuse, die tevens de scenarioschrijfster en maakster van de decors is. Erg goede reconstructie van die tijd.

Sole nudo

1984 |

Italië 1984. Tonino Cervi. Met o.a. David Brandon, Tania Alves en Paolo Bonacelli.

Luca (Brandon) komt zwaar in de problemen, als zijn bedrijf failliet gaat. Hij vliegt naar een vriend in Brazilië om hulp te vragen, maar hij krijgt nul op het rekest. In zijn wanhoop besluit Luca zelfmoord te plegen. Door een onverwachte ontmoeting met een sensuele danseres vergeet hij dat voornemen. Ze hebben een hartstochtelijke affaire en hij leeft als in extase. De seksscènes zijn zeer heet, maar het spel is slecht en het tempo en het filmverhaal slaapverwekkend.

O Magico e o delegado

1983 | Misdaad, Fantasy

Brazilië 1983. Misdaad van Fernando Coni Campos. Met o.a. Nelson Xavier, Luthero Luiz, Tania Alves en María Silva.

De magische handelingen van een tovenaar die aankomt in een stad, zijn de oorzaak van een hele serie gebeurtenissen die de almachtige politiecommisaris niet kan tolereren. De tovenaar wordt gevangen genomen en in eenzaamheid opgesloten in een cel, waar hij ten slotte zal sterven. Tijdens zijn begrafenis gebeurt er echter onverwacht iets wonderbaarlijks. Een merkwaardige film, die wat betreft de inhoud onafgebroken de aandacht weet te trekken.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Tania Alves op televisie komt.

Reageer