Ozzie Nelson

Regisseur, Acteur

Ozzie Nelson is regisseur en acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

The Impossible Years

1968 | Komedie, Erotiek

Verenigde Staten 1968. Komedie van Michael Gordon. Met o.a. David Niven, Lola Albright, Chad Everett, Ozzie Nelson en Cristina Ferrare.

Een stomme, wellustige seksklucht naar een succesvol Broadwaystuk over een psychiater die zelf in de problemen zit met een huwbare jonge dochter; de meest obscene alleleeftijden-film.

Love and Kisses

1965 | Muziek

Verenigde Staten 1965. Muziek van Ozzie Nelson. Met o.a. Rick Nelson, Kristin Nelson, Jack Kelly, Jerry Van Dyke en Pert Kelton.

Onschuldig gedoe; Rick gaat trouwen en dat verscheurt het leven van zijn familie.

Here Come the Nelsons

1952 | Komedie, Muziek, Misdaad

Verenigde Staten 1952. Komedie van Frederick de Cordova. Met o.a. Ozzie Nelson, Harriet Nelson, David Nelson, Ricky Nelson en Rock Hudson.

Een film met de vroeger in de VS op radio en tv zeer populaire familie Nelson. Ze krijgen hier te maken met gangsters. De film werd gevolgd door een langlopende tv-serie.

Good Lookin' Hi

1944 |

1944. Edward Lilley. Met o.a. Ozzie Nelson, Betty Kean, Kirby Grant, Harriet Hilliard en Roscoe Karns.

Een film met de vroeger in de VS op radio en tv zeer populaire familie Nelson. Ze krijgen hier te maken met gangsters. De film werd gevolgd door een langlopende tv-serie.

Sweetheart of the Campus

1941 | Musical, Komedie

Verenigde Staten 1941. Musical van Edward Dmytryk. Met o.a. Ruby Keeler, Ozzie Nelson, Harriet Hilliard, Gordon Oliver en Don Beddoe.

Danseres Keeler en bandleider Ozzie beginnen een nachtclub op de universiteitscampus. Een bescheiden musical/comedy. Niets om over naar huis te schrijven, gewoon een opbeurende en plezierige rolprent.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Ozzie Nelson op televisie komt.

Reageer