Warren Draper

Acteur

Warren Draper is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Virtual Girl

1998 | Sciencefiction, Avonturenfilm

Verenigde Staten 1998. Sciencefiction van Richard Gabai. Met o.a. Charlie Curtis, Richard Gabai, Max Dixon, Warren Draper en Cynthia Callendar.

Alweer zo'n film waarin het spel van een erotische CD-ROM werkelijkheid wordt en het leven van de maker gaat beheersen. Hij wordt gedwongen zijn eigen spel binnen te stappen en zijn sexy creatie te doden zodat hij het leven van zijn eigen vrouw kan redden. De werkelijkheid en de fantasie worden vermengd op het moment dat zijn projectleidster op zijn schepping lijkt, maar een veel gemener wijf is. Deze tamelijk verwarrende film is uitsluitend voor liefhebbers, valt niet op door fraai dialoog en heeft niet veel om het lijf. Het camerawerk is van Theo Angell.

Fire of passion: Vice Girls

1994 | Erotiek

Verenigde Staten 1994. Erotiek van Richard Gabai. Met o.a. Warren Draper, Lana Clarkson, Caroline Keenan, Kimberly Roberts en Liat Goodson.

Jill 'Coop' Cooper heeft vele hardhandige arrestaties in Los Angeles op haar naam staan. Ze heeft ook nogal wat ruzies achter de rug met haar baas Captain Chandler, die haar vaak duidelijk heeft gemaakt dat hij het niet eens is met haar harde aanpak. Als overal plotseling videobanden verschijnen met daarop de brute moorden op jonge dakloze meisjes, weet Coop dat ze ook deze moorden moet stoppen. Samen met de koelbloedige Edith Block gaat ze op zoek naar de moordenaars en makers van de films. Daarbij maken ze onder andere gebruik van de nieuwste vice-girl-technologie, waaronder een hightech bh

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Warren Draper op televisie komt.

Reageer