Karim Hussain

Cameraman

Karim Hussain is cameraman.
Er zijn 2 films gevonden.

Yes We Can

2012 | Komedie

Frankrijk 2012. Komedie van Olivier Abbou. Met o.a. Vincent Desagnat, Loup-Denis Elion, Jenny Mutela, Michael Kirch en Nicholas Dallas.

Twee Franse goochemerds, gespecialiseerd in huisdierontvoeringen, hebben een briljant kidnapplan: de grootmoeder van de juist verkozen president Obama, díe zal een hoop geld opleveren. Ze reizen naar het Keniaanse dorp waar 'Obamama' woont en verprutsen vervolgens alles wat er maar te verprutsen valt. Toch blijven ze geloven in de lijfspreuk van de politieke leider, die juist een bezoek brengt aan het land. Behoorlijk flauwe, voor televisie gemaakte Franse buddy-komedie over Westerse bemoeials op het Afrikaanse continent, werd deels opgenomen in Zuid-Afrika.

Hobo with a Shotgun

2011 | Actiefilm, Komedie, Misdaad

Canada 2011. Actiefilm van Jason Eisener. Met o.a. Rutger Hauer, Pasha Ebrahimi, Rob Wells, Gregory Smith en Brian Downey.

'Trek hier maar eens aan, kinderverkrachtende poeplikker!' briest Rutger Hauer tegen een masturberende Kerstman bij een kinderspeelplaats, voordat hij de pafferige pederast met een schot hagel tot moes knalt. Hobo with a Shotgun is een pure splatterfilm, zonder verdieping, verluchting of knieval naar goede smaak. De film begon als neptrailer om Quentin Tarantino en Robert Rodriguez' film Grindhouse (2007) te promoten, en werd in handen van internationale cultheld Hauer een gedenkwaardig rauwe manifestatie van de gewelddadige dagdroomdaden van een gemarginaliseerde sloeber in een wetteloze uithoek.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Karim Hussain op televisie komt.

Reageer