Thomas Job

Scenarist

Thomas Job is scenarist.
Er zijn 2 films gevonden.

Madonna

1996 | Documentaire, Muziek

Duitsland/Oostenrijk 1996. Documentaire van Rudi Dolezal en Hannes Rossacher.

Het zoveelste portret van Material Girl Madonna dat eigenlijk een compilatie is van haar video-clips, onderbroken door gesprekken waarin Madonna praat over religie, haar familie, haar opvattingen over de productie van een muziek-clip, over de moeilijkheden die ze had met het stadsbestuur van verschillende steden in verschillende landen vanwege het erotische karakter van haar shows, stierengevechten, enz. Verder getuigenissen van mensen die met haar hebben gewerkt en die uitsluitend goede woorden over hebben voor haar. Voorts wordt haar filmcarrière afgedaan met fragmenten uit DESPERATELY SEEKING SUSAN, SHANGHAI SURPRISE, DICK TRACY, IN BED WITH MADONNA en het zeldzame A CERTAIN SACRIFICE. Het geheel eindigt met de audities voor EVITA en gesprekken met auteur Tim Rice en cineast Alan Parker. Geschreven door Thomas Job. Ivo Kaloper deed de research en Sigi Stütz de montage. Nieuw materiaal werd gefilmd door Ted Amos. Uitsluitend voor doorgewinterde fans.

The Two Mrs. Carrolls

1947 | Thriller, Misdaad, Drama

Verenigde Staten 1947. Thriller van Peter Godfrey. Met o.a. Humphrey Bogart, Barbara Stanwyck, Alexis Smith, Nigel Bruce en Isobel Elsom.

Een schel moorddrama met Bogart als een psychopathische artiest die vrouwen schildert als Engelen des Doods om ze dan te vermoorden. Stanwyck trekt alle angstregisters open als het eerstvolgende slachtoffer. Scenario van Thomas Job naar het toneelstuk van Martin Vale. Camerawerk van Peverell Marley. Gedraaid in 1945, maar pas twee jaar later uitgekomen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Thomas Job op televisie komt.

Reageer