Gianni Proia

Regisseur

Gianni Proia is regisseur.
Er zijn 4 films gevonden.

Mondo di notte oggi

1976 | Documentaire

Italië 1976. Documentaire van Gianni Proia.

Een reeks nachtclub-acts in de Go-Go Boys Bar in Osaka, Continental Bath in New York, Alcazar, Crazy Horse Saloon en Le Rocambole in Parijs, de Salombo in Hamburg, Circus Theatre in Rome en Saydagi in Londen. Als de nacht valt, gaan de lichten aan en de ogen open. Stuitend amusement.

Il Mondo nudo

1968 | Documentaire

Italië 1968. Documentaire van Gianni Proia.

Grotendeels voor de camera geënsceneerde voorbeelden van uitzonderlijke menselijke gedragingen met het accent op sensatie, erotiek, wreedheid en sadisme; afgewisseld met beelden van striptease-acts, bloedige aspecten van de walvisvangst, het leven van Parijse clochards, kunstmatige inseminatie, gevallen van religieuze hysterie, enz. Weer een staaltje van smakeloze, sensatiebeluste, hypocriete werkelijkheidsvervalsing. Een tendentieuze puinhoop.

Il Mondo di notte no. 3

1963 | Documentaire

Italië 1963. Documentaire van Gianni Proia.

Een compilatie van bizarre, onbekende gebruiken en rituelen in diverse delen van de wereld. Deel 3 in de MONDO DI NOTTE-serie toont slechts aan dat er niets nieuws onder de zon is en dat er geen enkele reden is te bedenken waarom zulke series niet tot in aller eeuwigheid zouden doorgaan. Veel kopieën zijn niet langer dan ca. 75m. USA/GB-titel: THIS SHOCKING WORLD.

Il Mondo di notte no.2

1961 | Documentaire

Italië 1961. Documentaire van Gianni Proia en Mario Russo.

Dit vervolg op IL MONDO DI NOTTE schenkt ons maar liefst 34 nieuwe revue- en nachtclub-acts; het oorverdovende Mardi Gras-carnaval te Rio de Janeiro besluit de dodelijk vervelende opsomming. Films als deze zijn koekoekseieren: zij bieden vermaak waar men gevoelig voor is of waar men van walgt; een tussenweg is er niet. Veel kopieën zijn krachtig ingekort tot 86m en minder. USA/GB-titel: WORLD BY NIGHT NO.2.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Gianni Proia op televisie komt.

Reageer