Paulina Galvez

Acteur

Paulina Galvez is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Flamenco der Liebe

2002 | Drama, Romantiek

Duitsland 2002. Drama van Bodo Fürneisen. Met o.a. Svenja Pages, Gabriel Barylli, Martin Lüttge, Jose-Luis Vidal en Paulina Galvez.

Op een dienstreis naar Sevilla leert carrièrevrouw een flamencodanser kennen.

Kosh Ba Kosh

1993 | Romantiek, Drama

Japan/Rusland/Zwitserland 1993. Romantiek van Bakhtiyar Khudojnazarov en Bakhtyar Khudojnazarov. Met o.a. Paulina Galvez, Daler Madjidav, Alisher Kasimov, Bokhodur Djurabajev en Albardji Bakhirova.

Djurabajev vergokt zijn dochter, die juist uit westelijk Rusland is teruggekeerd naar haar vaderland Tadzjikistan. Ze wordt in onderpand gegeven aan Madjidav, een jongeman, die een goederentransport-lift bedient. De twee raken ondanks de wat merkwaardige omstandigheden van hun ontmoeting op elkaar verliefd. Eenvoudige, maar sterke love-story, die letterlijk en figuurlijk wordt overschaduwd door de burgeroorlog in deze voormalige Sovjetrepubliek. Het scenario is van Leonid Mahkamov en regisseur Khudojnazarov. Het camerawerk is van Georgy Dzalaiev. Bekroond met de Zilveren Leeuw in Venetië.

Bazar Viena

1990 | Misdaad

Spanje 1990. Misdaad van Amalio Cuevas. Met o.a. Alfredo Landa, Paulina Galvez, Paco de Osca, Manuel Pereiro en Paulina Gçlvez.

Een eenzame, introverte taxichauffeur wordt smoorverliefd op een passagiere. Een verwarde en belachelijke film die slecht verteld wordt. Bovendien werd de rolprent verschillende malen opnieuw gemonteerd. Begrijpelijkerwijs was het commerciële succes van deze film nihil.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Paulina Galvez op televisie komt.

Reageer