Carlos Lemos is acteur.
Er zijn 6 films gevonden.

El Buque maldito

1974 | Horror

Spanje 1974. Horror van Amando de Ossorio. Met o.a. Maria Perschy, Jack Taylor, Manuel de Blas, Carlos Lemos en Barbara Rey.

De leden van eeuwenoude Tempelieren-orde zaaien dood en verderf vanaf een spookschip, dat in dichte mist gehuld gaat. Deze derde aflevering uit het curieuze zombie-vierluik van De Ossorio (verder: LA NOCHE DEL TERROR CIEGO, EL ATAQUE DE LOS MUERTOS SIN OJOS en LA NOCHE DE LAS GAVIOTAS) bevat sfeervolle scènes, maar wordt gehinderd door gênante dialogen. Ook bekend als THE GHOST SHIP, HORROR OF THE ZOMBIES en SHIP OF THE ZOMBIES.

Aquí mando yo

1966 | Komedie

Spanje 1966. Komedie van Rafael Romero Marchent. Met o.a. Manolo Codeso, Gloria Milland, Carlos Lemos en Gracita Morales.

Een gescheiden echtpaar verzoent zich weer dankzij de vindingrijkheid van hun kind in deze belachelijke komedie.

La Llamada

1965 | Romantiek, Fantasy

Spanje 1965. Romantiek van Javier Setó. Met o.a. Emilio Gutiérrez Caba, Carlos Lemos, Dyanik Zurakowska en Tota Alba.

Een verloofd stel belooft elkaar dat de eerste die sterft uit het Hiernamaals zal terugkeren om hun liefde voort te zetten. Dit fascinerende verhaal wordt slecht opgediend door zowel de regisseur als de vertolkers.

El Filo del miedo

1964 | Mysterie

Spanje 1964. Mysterie van Jaime Jesús Balcázar. Met o.a. Yelena Samarina, Sara Lezana, Carlos Lemos en Fernando Cebrián.

In een huis op het platteland verdwijnt op mysterieuze wijze de vader van het gezin. Een conventionele film, die wordt gedragen door de persoonlijkheid van de acteurs.

Después del gran robo

1964 | Komedie, Misdaad

Spanje 1964. Komedie van Miguel Iglesias. Met o.a. Rafael Alonso, Elena Duque, Carlos Lemos en Antonio Durán.

Rondom een vredig meer, treffen een Spaans gezin en de daders van de overval op de trein van Glasgow elkaar. Een komedie die toch als geslaagd mag worden beschouwd, ondanks het stompzinnige thema.

Condenados

1958 | Drama

Spanje 1958. Drama van Manuel Mur Oti. Met o.a. Aurora Bautista, Carlos Lemos, José Suárez en Félix Fernández.

Een boerin wordt geholpen door een jongeman die heimelijk verliefd op haar is en die niet weet dat haar man op het punt staat uit de gevangenis te worden vrijgelaten. Een spannend liefdesdrama met een zekere cinematografische kracht.