Erika Wallner

Acteur

Erika Wallner is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

The Man Who Captured Eichmann

1996 | Biografie, Thriller, Oorlogsfilm, Drama

Verenigde Staten 1996. Biografie van William A. Graham. Met o.a. Jack Laufer, Sam Robards, Michael Tucci, Michael Laskin en Joel Brooks.

Gebaseerd op het boek 'Eichmann in my hands' van Peter Malkin (1928-2005). De indrukwekkende tv-bewerking van Lionel Chetwynd laat zien hoe de 31-jarige Mossad agent Malkin (Howard) samen met zijn team Eichmann (Duvall) opspoort in Buenos Aires en ontvoert naar een lokale villa. In de weken die volgen ontwikkelt zich een gespannen relatie tussen Malkin en Eichmann. Malkin: 'I wanted to know what makes a man like Eichmann.' En: 'I felt I was talking through a wall of glass.' Duvall vertolkt subtiel de rol van de eens machtige nazi en is mede verantwoordelijk voor de productie van de film.

Che Ovni

1968 | Musical, Komedie

Argentinië 1968. Musical van Anibal Uset. Met o.a. Marcela Lopez Rey, Jorge Sobral, Perla Caron, Antoine Gabin en Linda Peretz.

Een tangozanger wordt ontvoerd door een wezen van een andere planeet, waar liefde niet bestaat. De zanger en andere interplanetairen willen terugkeren naar de traditionele vorm van liefde. De zanger regelt dat voor hen, in een film vol muzikale troep.

Chau Amor

1968 | Romantiek

Argentinië 1968. Romantiek van Diego Santillan. Met o.a. Juan Ramon, Erika Wallner, Ernesto Bianco, Hilda Sour en Norman Briski.

Een in zichzelf gekeerde jongen gaat naar de hoofdstad om er rechten te gaan studeren. In zijn vrije tijd speelt hij gitaar en schrijft hij muziek. Zijn vrienden dwingen hem om voor televisie op te treden; hij wordt bekend. Zijn vriendin wordt een beroemd actrice. Hun levens groeien uit elkaar, maar ze houden nog steeds van elkaar. Ze hebben allebei roem, maar geen van beiden geluk. Matig.

Amor a la española

1966 | Komedie

Argentinië/Spanje 1966. Komedie van Fernando Merino. Met o.a. Erika Wallner, José Luis Lopéz Vázquez, Manuel Gómez Bur en Alfredo Landa.

Enkele Spaanse mannen van rijpere leeftijd proberen een mooie buitenlandse te verleiden. Het is één van de eerste filmische exploitaties van het toerisme in Spanje. Helaas is dit exemplaar even stompzinnig en repressief als de meeste films van dit type.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Erika Wallner op televisie komt.

Reageer