Franca Gonella

Acteur

Franca Gonella is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

I Violenti della Roma bene

1977 | Misdaad

Italië/Verenigd Koninkrijk/Frankrijk 1977. Misdaad van Segri e Ferrara. Met o.a. Antonio Sabato, Pierre Marfurt, Franca Gonella, Puppo De Luca en Giacomo Rossi-Stuart.

Een gewelddadige gangsterfilm over een jeugdbende die Rome onveilig maakt. De leider is de zoon van een rijke en daardoor invloedrijke pa die zoonlief de hand boven het hoofd houdt. Dan volgt de definitieve uitbarsting en gaat het ook de politie te ver. Het geweld wordt met geweld beantwoord. Als aan deze film geen touw vast te knopen is heeft dat alles te maken met het feit dat het een collage is van een Italiaanse detectivefilm, een Franse softporno-film en de hoogtepunten uit INCENSE FOR THE DAMNED, een obscure Engelse horrorfilm. Een opmerkelijk staaltje bioscoopvervuiling. Ook bekend als LA NUIT DES EXCITÉES.

La Spacconata

1976 | Western

Italië 1976. Western van Alfonso Brescia. Met o.a. Robert Wood, Franca Gonella, Franco Lantieri, Ignazio Spalla en Gabriella Lepori.

Een gouddelver met een zoontje waarvoor hij moet zorgen gaat naar een stadje op de grens van Canada, waar hij in conflict komt met de baas van de stad. Hij gaat het gevecht aan en wint met behulp van een vrouw, die op hem valt. Afschuwelijke film, niet om aan te zien.

Che carambole...ragazzi

1975 | Actiefilm

Turkije/Duitsland/Italië 1975. Actiefilm van Herb Al Bauer. Met o.a. Robert Widmark, George Arkin, Jim Gordon, Karin Woodward en Franca Gonella.

Een onderhoudende, zij het ietwat chaotische achtervolgingskomedie, waarin drie collega-oplichters elkaar dezelfde buit betwisten. Het is pretentieloze ontspanning. Herb Al Bauer is een pseudoniem voor Ernst Hofbauer en welke Italiaanse acteurs achter de Engelse namen schuilen is onbekend en doet ook weinig terzake: ze zullen toch nooit een Oscar winnen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Franca Gonella op televisie komt.

Reageer