Tom Taylor

Acteur, Producer

Tom Taylor is acteur en producer.
Er zijn 3 films gevonden.

Kids World

2001 | Actiefilm, Familiefilm, Fantasy, Drama

Nieuw-Zeeland/Verenigde Staten 2001. Actiefilm van Dale G. Bradley. Met o.a. Christopher Lloyd, Blake Foster, Michael Purvis, Anton Tennet en Todd Emerson.

De jonge Ryan (Foster) zou wel eens af willen zijn van iedereen die ouder is dan hij, zodat hij zelf eens kan beslissen wat hij doet. Op een oude indianenbegraafplaats blijkt een wensobject zijn droom werkelijk te kunnen maken: iedereen is verdwenen behalve Ryan, zijn vriendjes en andere jonge kinderen en 'kids world' is een feit. Hartstikke lollig natuurlijk, totdat blijkt dat kinderen zodra ze 13 worden óók verdwijnen. Toch eens kijken of ome Leo (Lloyd) uitkomst kan bieden. Wat doet die ouwe man eigenlijk in de kinderwereld? Kids world visualiseert een aloude kinderfantasie op onsentimentele, onderhoudende, maar risicoloze wijze.

Sweethearts

1997 | Komedie, Korte film

Verenigde Staten/Denemarken 1997. Komedie van Aleks Horvat. Met o.a. Janeane Garofalo, Mitch Rouse, Margaret Cho, Bob Goldthwait en Van Quattro.

Arliss (Rouse) voelt nattigheid wanneer hij in een caf[KA1]e tevergeefs zit te wachten op zijn blind date. Hij wordt tenslotte aangeklampt door een vreemde vrouw Jasmine (Garofalo), die achteraf toegeeft dat zij op het afspraakje afkwam. Arliss voelt zich bedrogen maar Jasmine smeekt hem om te blijven. Zij is jarig en dwingt hem met een pistool niet weg te lopen. Zij beweert manisch-depressieve buien te hebben en is van plan bij zonsopgang zelfmoord te plegen. De debuutfilm van scenarioschrijver/regisseur Horvat bevat een aantal rake dialogen maar het geheel komt te veel over als verfilmd toneel, wat het niet is. Het camerawerk is van John Peters. Foto-Kem color, Ultra Stereo.

Visions

1989 | Thriller

Verenigde Staten 1989. Thriller van Steven Miller. Met o.a. Joe Balogh, Alice Willarreal, Tom Taylor, A.R. Newman en J.R. Pella.

Een man is al zes keer geplaagd door een nachtmerrie waarin een moord werd gepleegd die naderhand ook werkelijk plaatsvond. Nu beweert hij te hebben gedroomd dat hijzelf het volgende slachtoffer zal zijn. Iedereen verklaart hem voor gek. Zwakke thriller over paranormale zaken, met een gegeven dat al vaak en ook vaak beter werd bewerkt. De acteurs zullen vermoedelijk nooit Oscar-kandidaten worden. Het is duidelijk dat er met een uiterst klein budget is gewerkt, en het scenario van Miller is niet meer dan een slecht gestructureerde opeenstapeling van onwaarschijnlijkheden. Een onbeduidend filmpje, fast-food voor de lagere regionen van de video-markt. Camerawerk van Marc Parry.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Tom Taylor op televisie komt.

Reageer