Michael Ferrare

Acteur

Michael Ferrare is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Quiet Fire

1991 | Drama, Misdaad

Verenigde Staten 1991. Drama van Lawrence-Hilton Jacobs. Met o.a. Lawrence-Hilton Jacobs, Robert Z-dar, Nadia Marie, Lance Lindsay en David Elliot.

VV.

Time Barbarians

1990 | Avonturenfilm, Fantasy, Horror

Verenigde Staten 1990. Avonturenfilm van Michael E. Lemick. Met o.a. Deron Michael McBee, Jo Ann Ayres, Daniel Martine, Louis Roth en Michael Ferrare.

Gespierde McBee is koning der barbaren. Zijn gemalin Ayres wordt door een duistere vijand vermoord. Zij laat hem een kristal na, waardoor hij onverslaanbaar is. Een tovenares schenkt hem een magisch zwaard wat hem een overwinnende slagkracht oplevert en waarmee hij door de tijd kan reizen. Hij gaat op zoek naar de moordenaar. Zo komt hij terecht in het hedendaagse L.A. en redt een tv-verslaggeefster, die belaagd wordt door een ongure straatbende. Spektakelwerk uit de gaarkeuken, overgoten met glitter-sausje in de hoop op vervolgen. Voor genrefans nauwelijks te verteren. Het scenario is van `vaklieden` Michele Massimo Tarantini (regisseur van talloze kluchten en prikkelfilms) en Pietro Regnoli.

Angels of the City

1989 | Actiefilm, Misdaad

Verenigde Staten 1989. Actiefilm van Lawrence-Hilton Jacobs. Met o.a. Kelly Galindo, Cynthia Cheston, Sandy Gershman, Lawrence-Hilton Jacobs en Michael Ferrare.

Een indrukwekkend regiedebuut van een ex-acteur (hij was `Fredrick Boom Boom Washington` in de oerpopulaire tv-serie [KL]Welcome Back, Kotter[KLE] naast John Travolta) Jacobs die hier zelf de rol speelt van keiharde detective Jon Chance (eerder ook al te zien in L.A. HEAT), op zoek naar Galindo en Cheston die in de huid kropen van undercover-hoertjes maar die gekidnapt worden als gevolg van een pooier-oorlog. Beklemmende regie met aardig wat actie en exploitatie-elementen, gesitueerd in de weinig fraaie prostitutie- en onderwereld van Los Angeles. De schoften zien er erg onheilspellend uit.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Michael Ferrare op televisie komt.

Reageer