Brad Jackson

Acteur

Brad Jackson is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

The Viking woman and the sea serpent

1962 | Fantasy

Verenigde Staten 1962. Fantasy van Roger Corman. Met o.a. Brad Jackson, Susan Cabot en Abby Dalton.

Een brigade blonde vikingvrouwen gaat op pad om hun mannen te redden, die op een eiland gevangen worden gehouden door een zeemonster. Maar dan worden de vrouwen zelf aangevallen door het monster van de Vortex. Ze spoelen aan land bij de Grimaults, die hen tot slaven willen maken

Viking Women and the Sea Serpent

1957 | Fantasy

Verenigde Staten 1957. Fantasy van Roger Corman. Met o.a. Abby Dalton, Susan Cabot, Brad Jackson en Richard Devon.

Ook al is het hen niet toegestaan, toch schepen een aantal Vikingsvrouwen zich in om op zoek te gaan naar hun mannen, verdwenen in de wateren van het gevreesde Monster van de Vortex, waartegen ze dan ook moeten vechten om hun mannen te bevrijden. Amateuristische effecten van Jack Rabin en Jerry Block kunnen onmogelijk speciaal genoemd worden en het scenario van Lawrence Goldman mist elke samenhang. Zeker niet te rekenen bij Cormans beste. Het meest originele is de volledige titel: THE SAGA OF THE VIKING WOMEN AND THEIR VOYAGE TO THE WATERS OF THE GREAT SEA SERPENT.

Taza, Son of Cochise

1954 | Western

Verenigde Staten 1954. Western van Douglas Sirk. Met o.a. Rock Hudson, Jeff Chandler, Barbara Rush, Gregg Palmer en Bart Roberts (Rex Reason).

De stervende Cochise (een kort optreden van Chandler die zijn rol uit Battle at Apache Pass, waarvan deze film een soort vervolg is, eventjes herhaalde) doet een beroep op zijn zoon Taza (Hudson) de vrede met de blanken te handhaven. Broer Naiche (Roberts) sluit echter een verbond met Geronimo (MacDonald), de oude tegenstander van Cochise. Taza weet met de blanke kolonel echter een deal te sluiten waarbij Naiche om het leven komt en Geronimo gevangen wordt genomen. Taza en Naiche zijn allebei verliefd op Oona (Rush), de dochter van Grey Eagle (Ankrum). Deze goede western werd geschreven door Gerald Drayson Adams wiens verhaal door George Zuckerman werd bewerkt. Het werd fraai opgenomen door cameraman Russell Metty. Producent was Ross Hunter.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Brad Jackson op televisie komt.

Reageer